Калоян МетодиевСлужебният премиер на Радев цял ден обикаля медиите и

...
Калоян МетодиевСлужебният премиер на Радев цял ден обикаля медиите и
Коментари Харесай

Службашите създадоха криза, сега най-нагло я проектират върху обществото

Калоян Методиев

Служебният министър председател на Радев през целия ден обикаля медиите и сипе неистини и ненавист. Създадоха рецесия, отхвърлиха се от нея и в този момент най-нагло я проектират върху обществото. Вече удрят на ангро – бизнеса, потребителите, обществено слабите, партиите, националната банка… Преди три дни, с отчет квалифициран на среща в президентството, съвсем доведоха страната до ръба на суматохата, а банковата система до срив. Бяхме на косъм. Добре, че виновни партийни водачи, съвсем всичките ни икономисти, финансови коментатори, публицисти, Българската национална банка (БНБ) застанаха като един и успокоиха хората след безумието на службашите. Адмирации!

Моментът беше сериозен!

Днес, служебният министър председател на Радев прояви продължаваща безочливост по малките екрани във връзка импортираните от служебния кабинет оферти за рязана на разноски и събиране на спомагателни доходи. Донев стартира да насъсква едни обществени групи против други. Най-долнопробно бе изявлението му: негодуванието на бизнеса да бъде отнесено към политиците, партиите и народните представители. Девети месец безконтролна власт и отвод да внесат държавния бюджет в последния парламент! Безочие за учебник.

Втора година се вършат на богопомазана прослойка и сипят ненавист върху партийната система. Иначе корумпираното им ръководство изобщо не се меси и в тази акция. Не е ли към този момент ясно, че партиите, политическата класа, Народното събрание им пречат. Но и това им е малко - започнаха да сатанизират бизнеса, жителите, синдикати, националната банка… Разделяй, бий, мачкай, обвинявай другите, бягай от отговорност! Това към този момент са ясни характерности на фашизоидна власт. Категорично. И тя е пагубна за страната и обществото.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР