Калоян Каймакчийски, обвинен за смъртта на Кристина Благоева остава в

...
Калоян Каймакчийски, обвинен за смъртта на Кристина Благоева остава в
Коментари Харесай

Калоян Каймакчийски, обвинен за смъртта на Кристина Благоева остава в ареста

Калоян Каймакчийски, упрекнат за гибелта на Кристина Благоева остава в ареста дефинитивно, реши Софийският апелативният съд.

Според магистратите има налице редица доказателства, които поддържат тезата на прокуратурата. Държавното обвиняване счита, че Благоева е убита преднамерено.

Тялото Кристина Благоева, с две прострелни рани, бе открито в багажник на автомобил.

В правосъдната зала стана ясно, че Благоева е убита с два изстрела - в рамото и в гръдния панер. По тялото ѝ правосъдните лекари са намерили редица следи от принуждение - ожулвания и синини. Част от тях са по шията, ръцете коленете.

Каймакчийски е осъждан два пъти условно - за палеж на кола и за опасност за ликвидиране. Но от преди две години се води оправдан, тъй като е изминал срокът на условното му наказание.

Съдът взе поради обстоятелството, че Каймакчийски скрито употребил револвера на сегашната си другарка - военнослужещ, след това я предиздвикал да го върне във военното отделение, унищожил доказателства, свързани с убийството на Кристина.

Пред съда той съобщи само, че желае да бъде пуснат от ареста, само че съгласно съда в случай че това се случи, има заплаха той да извърши ново закононарушение.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР