Калина Кузманова е актрисата от София ден и нощ“, за

...
Калина Кузманова е актрисата от София ден и нощ“, за
Коментари Харесай

Разкритие на HotArena! Ето коя е кифлата с очи на „дива свиня“ от „София ден и нощ“, която втрещи цяла България със селските си изцепки в столично заведение

Калина Кузманова е актрисата от „ София денонощно “, за чиито селски изцепки в столично заведение писа HotArena през вчерашния ден.

От свoи източници узнахме, че точно Калина е дамата, която се е карала с барман от Memento Cafe, на ул. Раковски в столицата, по тази причина, че чаят и бил... топъл.

Журналистът Камен Лисички, станал очевидец на грозната сцена, описа случката на страницата си във фейсбук.

„ Ма ти знаеш ли, че работя в " Нова телевизия ". Мене ме дават по " София денонощно ", а тука се подиграват с мене. Аз съм актриса... “, след което „ звездата “ била изхвърлена позорно на улицата от шефа на заведението.

П ишман актрисата се прочу с ролята на си на Галя в сериала на Нова и с аферата си с екранния си сътрудник Стефан Раденков – Жоро Италианеца. Любовта им продължи няколко месеца, а краят бил подложен от Раденков поради друга жена.

Вероятно в този момент от досада Калина Кузманова, е решила да се прави на холивудска звезда и да притегля внимание върху семплата си личност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР