Калина Крумова върнала вярата на Борислав Захариев, известен с комедийния

...
Калина Крумова върнала вярата на Борислав Захариев, известен с комедийния
Коментари Харесай

Калина Крумова върнала вярата на Боби Турбото в любовта

Калина Крумова върнала вярата на Борислав Захариев, прочут с комедийния облик Боби Турбото, в любовта. До преди да я срещне, артистът, който в последно време се вихри всяка събота в шоуто на Рачков, изцяло бил изгубил вяра, че ще открие своята спътница в живота.
 

„ Категорично се бях отказал от любовта. Не имах вяра, че ще си намеря индивида, до последно в действителност ”, споделя артистът. Калина и Борислав описват спестовно за връзката си, тъй като следват максимата, че щастието обича тишината. И въпреки всичко с необятни усмивки отсичат, че желаят общо дете. Двамата към този момент работят по въпроса. Такова усещане сътвориха, откакто при споменаването на слуховете, че Калина е бременна, със брачна половинка й възкликнаха: „ Дай Боже! ”. Бившата депутатка добавя: „ Дай Боже да ни стигнат тези вести. Би било отлично, когато това се случи ”. 

Двамата не са се търсели, с цел да се срещнат. Смятат обаче, че събирането им по никакъв начин не е инцидентно, защото още в самото начало разкрили, че са един за различен. Заедно са по 24 часа в денонощието съвсем от първия ден, в който се срещнали. До преди тази среща, Борислав Захариев се бе съсредоточил върху актьорските си задължения в Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов ”. Боби, който преди три години рестартира кариерата си, изглеждаше благополучен от новите благоприятни условия в професионален проект, въпреки да липсваше романтика в живота му. А той е таман сантиментален, колкото и да е чудно. Боби дори е доста прочувствен. Признавал е, че е плакал на филми. Най-вече на такива с животни, като да вземем за пример „ Хачико ”. „ Романтичен съм, да... Романтиката не постоянно е верният път, само че въпреки всичко аз ще си остана подобен, какъвто съм. И ще си намеря човек, който да цени това, което съм ”, казвал е Боби, който измина дълъг път и в професионален проект.

Имал много пикове и спадове. Много пъти го „ спъвали, ритали по капачките и по глезените ”, само че продължавал напред с вярата, че актьорската специалност му е предопределение. Противно на упованията, той в никакъв случай не е приписвал неволите си на комедийния облик Боби Турбото, с който се вихреше на времето в предаването „ Сблъсък ”. Боби Турбото бил част от пътя му, само че артистът има вяра, че може доста повече. Даже е изтъквал, че в случай че не е бил с престилка и очила, влизайки в ролята на Боби Турбото, „ нямало да стане това, което желае да бъде ”. Защото лицето на артиста е доста значимо, подчертавал е той. Тъкмо, тъй като не показвал лицето си, даже в пика на известността на комедийния си облик, Борислав не бил разпознаван от инцидентни минувачи. Въпреки това му лишава 15 години да стигне до театрална сцена. Затова е признателен на Калин Сърменов, шеф на Сатиричния спектакъл, че му дал късмет.

На Борислав в никакъв случай не му е било елементарно и да се преборва за функциите си в сериалите, в които е взел участие . Въпреки компликациите, той е благополучен, че самичък си проправя път в специалността, тъй като по този начин успеха е по-сладка. Актьорът, който има епизодична роля в сериала „ Под прикритие ”, играе още в поредиците „ Пътят на достойнството ” (2019 г.), „ Клиника на третия етаж ” (2010 г.) и „ Приключенията на един Арлекин ” (2007 г.). Участва и във кино лентата на Влади Въргала „ Операция „ Шменти шапки ”. „ Никога не се отхвърляйте от фантазиите си, следвайте ги и се борете до последно, тъй като това е методът да ги сбъднете. В момента, в който кажеш: „ Не мога! ”, няма да можеш сигурно. Не си поставяйте граници. Всичко можете. И всеки човек е надарен. Просто си повярвайте и се трудете ”, казвал е Борислав.

Това е най-важното. Талантът е нужен, само че не можеш да се осланяш единствено на него, би трябвало и работа. Знае го от персонален опит, тъй като имал интервал, в който се бил отказал от специалността, дори напуснал България. „ Аз съм бил пред отричане. Знам какво е. Напускал съм страната даже... Живял съм в Белгия. Исках да се откажа от всичко. И все пак – една нощ се разсънвам целия в пот, нервозен, споделям: „ Не мога. Връщам се и се боря! ”. Не се предадох, бях на ръба и споделих, че няма... ”, споделял е Боби.

Той се завърна първо в тв ефира. Актьорът, който през 2009 година взе участие в предаването „ ВИП Денс ”, впечатли феновете на Нова тв през 2018 година с изявите си в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”. На идната година Боби се включи в сериала „ Пътят на достойнството ” и получи взе участие в пиесата „ Без задръжки ” в Сатиричния спектакъл, където играе и през днешния ден. През 2020 година пък завоюва втория сезон на шоуто „ Маскираният артист ”, в което се изявяваше зад маската на Баба Яга. След края на шоуто, насладата му леко била вгорчена, тъй като почнал да получава известия и от хора, с които от дълго време е прекъснал връзка. „ Писаха ми хора, които не са ми се обаждали години да чуят дали съм жив, дали съм мъртъв, дали съм здрав, дали съм благополучен, печален... Изведнъж викат: „ А! Какво става, бе, партийо! ”, казвал е артистът. Не се обидил. По-скоро се уверил какъв брой вярна е интуицията му. Смята, че би трябвало деликатно да подбираш средата си, тъй като „ с какъвто се събереш, подобен ставаш ” в действителност е правилно.

Актьорът рестартира кариерата си , като не се отхвърляше, а откри любовта, макар че се бе отказал да я търси. И въпреки всичко, Боби я познал в мига, в който я видял, следвайки препоръките на дядо си. От него помни, че дамата му би трябвало да е усмихната, тъй като ще е с него всеки Божи ден, както и да внимава какво е отношението й към другите, с цел да се увери, че е добър човек. Тъкмо с усмивката и добротата си Калина спечелила сърцето на Боби. Започнали връзката си, без упования, без превземки и напъни да се показват в най-хубавата светлина, даже това да значи да крият някои недостатъци. Дали си независимост да се опознаят и в нито един миг не се тормозили какво усещане ще основат у другия със своя дума или деяние. До преди Калина, Боби в никакъв случай не е предложил брак, не и мечтаел за женитба. Когато обаче любовта го срещнала с някогашната депутатка, той нямал съмнение, че желае да й предложи да стане негова брачна половинка.

Направил го през февруари, от сцената на Сатиричния спектакъл, по време на зрелище. Секунди преди да се обърне към Калина и да я попита дали желае да се омъжи за него, Боби говорел за същинската обич и подхванал любовна ария на Елвис Пресли, както било по сюжет. Изненадата била огромна, когато паднал на коляно пред Калина, родителите си, които пристигнали да го гледат в представлението, и още десетки фенове, които снимали сантименталното събитие. Емоцията била толкоз огромна, че бъдещите съпрузи се разплакали. „ Калина завладя всички – сестра ми, родителите ми ”, споделя Боби. Цялото му семейство я обожавали. Актьорът пък се радва на топъл банкет от порасналия наследник на някогашната депутатка. Той е от връзката й с предприемача Николай Филипов, с който Боби също доста си допаднали.

Съдрал си панталона по време на сватбения танц

Боби си съдрал панталона по време на сватбения танц с Калина. Причината е, счита младоженецът, че не репетирали на сцената в ресторанта с тоалетите си. Иначе двамата учили хореографията на блус и тежка самба в продължение на месец. Ставали в 7 всяка заран и в 7,30 към този момент танцували. Представянето им било изпипано до подробност. Боби предложил на Калина генерална подготовка на сватбения танц, с цел да са спокойни, че ще се показват по този начин, както желаят. Булката обаче споделила, че нямало време.

В деня на сватбата изненадите изскачали една след друга. Преди да излязат на дансинга, бил изтърван дим за резултат, единствено че той направил пода още по-хлъзгав. Младоженците разбрали, когато излезли да танцуват блус пред гостите си. Въпреки това траяли, както било по проект, с тежката самба. Като почнали да се премятат и хлъзгат, от хореографията не останало нищо. Боби въпреки всичко се придържал към нея и направил самоуверен разкрач, при който откъм чатала му се чуло: „ Храс! ”. Бельото му лъснало през гигантската дупка на панталона му. Гостите били във екстаз, като си мислели, че това е издирван резултат. Страхотно се забавлявали, уверени, че Боби разиграва скеч. Даже по-късно траяли да не имат вяра, че в действителност си скъсал панталона по време на сватбения танц. След запаметяващото си повяване като двойка на Боби и Калина на дансинга, всички посетители на сватбата им станали да танцуват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР