Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукСтресът от привикването на българските партийни лидери

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукСтресът от привикването на българските партийни лидери
Коментари Харесай

Употребата на Радев като играчка в този държавен колапс е абсолютно позорна

  Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Стресът от привикването на българските партийни водачи на „ Козяк “ е висок. Излизат всевъзможни дописки за ГЕРБ, за Радев, за Движение за права и свободи, че щатските представители им се карат, размахват им пръст. Натискът ще става още по-брутален. Страната ни е прифронтова страна и се върви към жестоко дисциплиниране.

Не би било толкоз ужасно, в случай че избраните за надзорници не бяха се оказали толкоз дразнещо неспособни за държавно ръководство. Това е огромна неточност, налагане принудително на налудни надзорници. В последна сметка, като са решили да вършат намеса, дано я създадат с умни читави хора. Може ли да конфигурират сходна бутафория!

Употребата на Радев като играчка в този държавен колапс е безусловно позорна. И опитът му да се скрие зад сякаш естествени държавни управления, чиито министерства се обитават от връзкари, любовници и натегачи, на които са дадени финансови енергийни трасета, е безусловно неприличен.

Радев не знае какво да прави с колапса, който сътвори. Прикрива идиотщините на кабинета „ Петков “, бивайки натискан от нападките против него. Всички са се сгънали от боязън. Но на Радев да му кажа, че ТЕ ще дойдат и за него. Просто този човек в никакъв случай не е имал тактика, постоянно е бил съветван неприятно, за сметка на това си е въобразил, че се измъква доста мъдро. Не, не се измъква. За да направиш нещо, би трябвало да мислиш, а не да ти подават мислене.

Това с продукта на Радев (ПП), който доста ни натискат да ни ръководи, няма да свърши добре за България, занапред ще нагнети високо напрежение в обществото и изострен разпад вместо консолидация на народа към нов, толкоз чакан план. Демократична България яхнаха рухването на Политическа партия и си фантазират, че ще бъдат контролния ограничаващ бутон, по този начин да се каже спирачката за Политическа партия. Само че аз нямам доверие, че тези хора могат да бъдат дресирани, облагородени и че в тях има добра линия. Основното за тях е налудността, неналичието на реалистични оценки за действителността, за това до каква степен може или не може. Тоест те могат всичко да подхващат без оглед на ангажимент към последствията за страната.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР