Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукПо-бездарно правителство от това на Лена, която

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукПо-бездарно правителство от това на Лена, която
Коментари Харесай

Чалга политиката разгражда крехкия ни свят

  Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

По-бездарно държавно управление от това на Лена, която координира, по думите й, Христо Иванов, Слави Трифонов и Корнелия Нинова, в никакъв случай не сме имали. По-комично, по-опасно в никакъв случай не е било.

Правителството е рисково освен заради неподготвеността на премиера, само че и тъй като има необятна основа, която изкуствено понижава протестното произнасяне в общественото пространство на грубите неточности. Homo consumens обаче не се трогва, че ни затриват. Той се избавя поединично, дъвче дъвка, пийва, всеки е измислил скица за себе си.
И в този момент необразованото шмъркащо държавно управление, което се крепи само на феодализацията на министерствата и на алчността за бързо схемаджийство, изяснява, че предходната власт е отговорна за прекъсването на газа през днешния ден. Няма такава шокираща безочливост! Българска социалистическа партия пък са пуснали Гьоков из медиите да ни изяснява за оръжията. Той едвам може да преброи до 5.

Чалга политиката разгражда нежния ни свят. Държавата върви към саморазрушаване, след което Кирил и Асен ще си сграбчен шапките и ще изоставен. Ние обаче ще останем в кочината, основана от съдружните милионери под обикновения девиз за някаква смяна. И гредите ще падат по главите ни.

Мързелът да мислиш е диагноза за нашата нация. Лекотата, с която сдаваме националния ни интерес, е неоправдана пред какъвто и да е външен напън. И тя се назовава изменничество, без значение по какъв начин ни го показва словесно агентурата за въздействие.

Провалът на държавното управление ще докара на власт много по-радикални и неординерни партии! Да си знаете. И не войната в Украйна ще е причина, не Путин, не „тъпотата на избирателите“, както доста постоянно се оправдават нефелните политици с искания за псевдоелитарност, (че, видите ли, не са разбирани от масите), а неграмотността и профанизацията на този кабинет. Времето не стопира да чака никого да си завърже цървулите.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР