Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукВасил Терзиев: Фирмата ни е

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукВасил Терзиев: Фирмата ни е
Коментари Харесай

Васил Терзиев спестявал от закуски…

 Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Васил Терзиев: „ Фирмата ни е учредена с наши персонални спестявания! “

Хахах, индивидът е спестявал от закуските си. Дават му ДС-арите 5 лв., и той икономисва 3 лв.. Купува една ябълка, излъсква я, продава я, след това купува две ябълки и по този начин. Човекът е престанал да прави разлика сред действителност и фантазна надстройка на изходните обстоятелства.

Има типичен фотогенична визия за политически маркетинг, в най-хубавите американски обичаи. Хибридчиците добре са го подбрали, несъмнено се прицелват дълготрайно! Иначе, кандидатурата му от страна навръх ПП/ДБ може да се изясни единствено от американския социолог Джоузеф Овертон – по какъв начин да легализираш всяка концепция, която изначално наподобява немислима.

Псевдоаристокрацията на комунистическата страна от 80-те стартира през днешния ден своите синчета. Няма неприятно, стига да са умни. Но дано не ни описват, че са спестявали, че са гладували и са износвали облеклата на по-големите си братчета и сестричета, и точно по този начин са основали своя бизнес! Помня, че на един, най-главния, се оказа, че му бяха кърпили даже чорапите, до момента в който управляваше десетки години държавата…

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР