Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукНякой знае ли защо Пеевски

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукНякой знае ли защо Пеевски
Коментари Харесай

Някой знае ли защо Пеевски управлява държавата, пепейците, Денков, дебейците, Кирето, Асен и Лена и целия жълтопаветен умнокрасивитет, даже костовистите?!

 Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Някой знае ли за какво Пеевски ръководи страната, пепейците, Денков, дебейците, в частност Кирето, Асен и Лена и целия жълтопаветен умнокрасивитет, дори костовистите?!

Не бяха ли архиврагове с Пеевски, с модела му, с корупцията и прочие? Даже си припомням, че Кирето искаше да закрива ДПС-то в Европа, заплашваше ги, че ще ги ликвидира. И в този момент внезапно Пеевски е извадил к…(оланчето), а те са с тил и на колене. И това поради едната правосъдна промяна ли е единствено?! Потрес.

Както споделяше Пената: „ Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е фешън къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз желая да играеш футбол, в случай че не ще те пратя да учиш в Българска академия на науките. “

Та и кирчовците въртят политиката, чували са Цезар, Мезар и Пезар, учили са в Харвард, но Пеевски ги сгъна на четири, закупи стратегическо превъзходство и ги държи под надзор, в случай че желае, ще ги събаря, в случай че желае, ще ги… (навежда), в случай че желае, ще ги прати в Българска академия на науките да се понаучат…

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР