Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукДосадно и срамно е да

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукДосадно и срамно е да
Коментари Харесай

Избрали сме наглеци, които няма да решават проблемите на обществото, а ще създават схеми на източване…

 Калина Андролова Снимка: фейсбук
Калина Андролова, фейсбук

Досадно и срамно е да гледаме този сбирщоляк, който се дефинира като болшинство в Народното събрание.

Законът за акцизите и налозите е по-голям от непостижимите цени на тока! Не желаят да се занимават с обезщетенията за електрическата енергия на храмове, старешки домове, детски градини, лечебни заведения, училища… Вместо това най-вероятно ще ни натресат още веднъж медиатори на енергийните артикули, ще произвеждаме мързеливи олигарси, които надлежно ще създават президенти, партии и прочие, т.е. ще управляват страната.

То е ясно, че Асен и Кирил пристигнаха за това. Да отворят някои стопански трасета, по които да се оттичат финансови потоци към новите диригенти. Управляват ни очевидно радетели на Икономическатa доктрина на демокрацията (Anthony Downs), съгласно която понятия като „общо благо“ би трябвало да бъдат изоставени; и точно персоналните ползи задават водещите линии, към които се провеждат политическите партии. В резултат демократичната политика стартира да се мисли като инструменталистка вероятност. Точно този проблем основава рецесия на легитимността на демократичната власт, и слага бъдещето на демократичната народна власт под въпрос.

Ако желаете по-простичко да го кажа: в Народното събрание сме си избрали наглеци, които нямат желание да вземат решение проблемите на обществото, а имат желание да си основават схеми на източване…

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР