Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРТова е абсолютна свинщина. Сега

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРТова е абсолютна свинщина. Сега
Коментари Харесай

Как е възможно тези буквално престъпления на кабинета „Петков“ да се покриват и замитат от всички, също и от медиите

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: БНР

Това е безспорна скотщина. Сега се пробват да компенсират високите цени на нагнетения газ в Чирен със средства от бюджета. Изработили били механизъм. Всички неграмотности на кабинета „ Петков “ ни излязоха през носа с милиарди от джобовете ни! Толкова ли няма един естествен измежду техните гласоподаватели, който да разбере за какъв разгром върху страната и популацията става дума.

Не го ли е позор Радев, който продължава да замазва лекинко ужасната реалност. Няма бранш, който да не е набутан с милиони и милиарди вреди, от НЕВЕЖЕСТВО, дублирам от незнанието на тези аферисти! Как е допустимо тези безусловно закононарушения да се покриват и замитат от всички, също и от медиите.

Кой прави по този начин, че да отвее страната в необратима посока?! Вижте, скъпи другари! На олигарсите, които водят война, не им пука какъв брой обеднява страната. Ние ще платим цената на тяхната война! България ще я заплати. Напомням ви меморандума с Джемкорп за 1 милиарда Намерение за 1 милиарда, изцяло несъответстващо, в което имаше хрумвания за демонтиране на българската енергетика и въвеждането на непроизведени към момента НИКЪДЕ В СВЕТА дребни модулни реактори.

Напомням ви за АФЕРАТА със завода за електрически автомобили в Ловеч! Киро беше разписал меморандум преди да има утвърждение от Министерски съвет. Договор, наименуван „ новаторски “, в който се фиксираше държавен разход на траншове по сметките на някакви албанци под немско прикритие. Напомням ви съсипването на „ Булгаргаз “ и ценовия потрес, който създадоха с медиаторите и който замитат СВРЪХАРОГАНТНО по тв студиата! 7

НАГЛИ до гибел. Напомням ви даването на ценово преимущество на „ Лукойл “, което ни струваше 3 милиарда и половина лв.. Напомням ви договорите за милиони за консултантски услуги, адвокатски и прочие Напомням ви, че Политическа партия са прокси за разтрошаване на политическата система и привеждането на страната в неплатежоспособност. Могат да бъдат купени от всеки, сърдит на прокуратурата, или от всеки с ползи, които следва да се трасират през Народното събрание. Това са момчета на повикване за скъпи поръчки. Държавата беше връчена на АФЕРИСТИ! Които към този момент знаят, че да се занимават с политическа партия е най-хубавата опция за бързи пари. Тази партия е план за извлачване и решение на задания, сложени от олигархията. Не е партия за избавяне на страната.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР