Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРГледам Радев как не знае

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРГледам Радев как не знае
Коментари Харесай

Радев как не знае кой път да хване. Ту така, ту иначе. Говори едно, подписва друго

Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
Гледам Радев по какъв начин не знае кой път да хване. Ту по този начин, ту другояче. Говори едно, подписва друго. Не че му е елементарно. Ама и той не се постара да му е елементарно.

Действа в огромната политика съгласно „ дискурса “ с Копринката, единствено че там, на интернационалната сцена, не може да извади компромат и директория с доноси, които някой му е дал. За страдание страната ни е обект на нахлуване и кавга сред нашенски олигархични банди. Една част от тях употребяват кръгове в американското управническо тяло, с цел да уреждат персоналните си сметки, да дирижират политическата конюнктура.

Други са оседлали президентството и употребяват Радев за трансфер на свои прислужници на основни позиции в енергетиката против ценене на съответния интерес. Войната у нас заплашва да ни затрие, година след година влизаме в безвремие на грабежи, измами, некадърност да се събере страната в смислена посока. Една страна се случва от нейните елити.

Те я конструират, уреждат, те споделят накъде да върви. У нас богатите хора сътвориха това, което виждаме. Радев, който искаше да бъде нещо забавно като лидерско наличие, се оказа един обидчив нарцис, за който персоналното възмездие е по-свято от нанесените вреди на страната.

Неспособен да прости и да се договаря. Копринковщина, интриги, лицемерие, доминация непременно като сурогатна форма на неосъзнатата потребност от внимание, разполагане на свои хора по всички пътечки на държавните институции,… само че захарчицата в кафенцето беше домъкване на мошеници в ролята на революционери. Радев самичък си изобрети екзекутори, които през днешния ден желаят импийчмънт. Те даже ще качат предизборната си акция върху недоволството от него.

В Радев съжителстват три разнообразни персони. Първият Радев, който подвигна пестник, и доста гневно РАЗРУШИ… без да знае какво ще строи. Вторият Радев, към този момент по-инструментализиран в профил, реши, че подадените му Асен и Кирил са финансови гении. Връчи им страната, с цел да извличат. Третият Радев се разгласи против шарлатаните, само че прекомерно късно.

Радев също по този начин е и против ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи, Възхода, Падението и прочие Въпросът, на който Радев не може да отговори, е на коя партия той симпатизира?! Радев не знае. Той е останал самичък със сметкаджиите. Един желае да е министър, различен да е дипломат, трети да оглави някоя загадка работа. Възхищават му се, несъмнено. Първо да получат поста, пък след това ще се разочароват от Радев и ще го разнасят. Всичко по реда си. Корнелия също постоянно гледа този филм на подмазвачеството и неблагодарността. Междувременно кръгът към Радев е настанил всичките си протежета, любовници, родственици по етажите на министерствата.

Президентът е заобиколен от шмекери, персонален личен състав на олигарсите и агентура на вътрешни, външни и бандитски фактори, които ръководят решенията му през % от копринковата съобразителност.

Скоро е допустимо да се появи и ЧЕТВЪРТИЯТ Радев, който ще се натъкне на това, че е ЗАГУБИЛ ВСИЧКО, до момента в който е желал ДА ПОЛУЧИ всичко. Първото, което ще направи идващият парламент, е да поразходи Радев из страховете му от импийчмънт. Само 6 гласа не доближиха преди време да се гласоподава отстраняването на Първанов. Този път ще се намерят гласове в една евроатлантическа коалиция плюс Българска социалистическа партия. Радев по този начин и не разбра кои са враговете на страната, и, въпреки това, кои са неговите архиврагове, а в това време подценяваше, пренебрегваше и разединяваше същностните си поддръжници. Днес Радев има несъгласие против световната машина, само че и световната машина има несъгласие против Радев. Вътрешното избиване лишава един общественик от корени. Радев няма корени. За да понесе ветровете.

Той има Корпинков. Ще би трябвало да разчита на Копринков с пурата и златния пръстен, да му помогне в комплицираните каузи. Да де, но в интернационалната политика с компромати от нашето ДАНС и с поръчки за „ корупционни “ и „ шпионски “ отчети не става. Не може да изиска, както всекидневно прави, директория с сензитивна информация, за нанасяне на персонални удари. Проблемът е, че персоналните удари в никакъв случай и никого не са създали победител. Защото НЕ способността ДА УБИВАШ те възкачва и те прави мощен, а способността ДА ПРИДОБИВАШ, да се обогатяваш с интелигентността на своя зложелател.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР