Калин Врачански случи на приятелка, която е не само красива,

...
Калин Врачански случи на приятелка, която е не само красива,
Коментари Харесай

Гаджето на Калин Врачански изкарва повече пари от него - slava.bg

Калин Врачански случи на другарка, която е освен красива, само че и надарена и върти собствен сполучлив бизнес, разбра HotArena.

Александра Стоянова е художничка и върти арт работилница "Съни Руум ", където от петък до неделя събира дребни и огромни, които се развихрят пред платното с четка в ръка. Красавицата предлага групови уроци по изобразяване. Арт пространството е на пъпа на София и е извънредно известно и се посещава от цели фамилии, които разпускат за няколко часа пред платното.

Сега поради ограниченията тя не събира повече от 8 индивида, само че преди на уроците й се тълпели десетки. Заради ковид изобретателната Алекс провежда и изобразяване навън, както и онлайн курсове. Цената на фамилния билет и този навън е 50 лв.. Детската такса е 25 лв., а тази за възрастен е 35, като рисуването продължава три часа и е съсптствано с пиянство на вино. Онлайн образованието пък е по 20 лв..

Според груби калкулации Алекс си докарва седмично по 800 лв. единствено от продажбата на билетите. Отделно са онлайн уроците й. Тя провежда и тиймбилдинги, в които чиновници на разнообразни компании да отмарят с четка в ръка. "Под въздействието на релаксираща музика и хубаво вино ще се отърсиш от напрежението най-малко за няколко часа. Един креативен и прелестен метод да приключиш работния ден ", написа Алекс в интернет.

Тя е живяла дълги години в чужбина и когато се върнала решила да направи ателие и да учи хората да рисуват, тъй като това умее най-добре. Тя няма нищо срещу да оказва помощ финансово и на известното си гадже Калин Врачански, на който рецесията се отразила тежко. Той от години не е на щат на никое място, откакто самичък напусна спектакъл "София ", сега няма и представления, с които да обикаля страната. Очаква се да взе участие в нов план на Нова ТВ, само че към този момент всичко е единствено проект.

Врачански изкарал тежки месеци по време на пандемията без заплащане, добре, че била Алекс, която му пособия с парите от онлайн курсовете си. Двамата са дружно от две години, срещат се около Диляна Попова, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР