Калин Врачански окончателно отряза гаджето си Александра за сватба. Цели

...
Калин Врачански окончателно отряза гаджето си Александра за сватба. Цели
Коментари Харесай

Калин Врачански категорично отряза гаджето си за сватба, искал само деца

Калин Врачански дефинитивно отряза гаджето си Александра за женитба. Цели 4 години откакто се залюби с нея, артистът е безапелационен, че в никакъв случай няма да я направи честна жена. Искал деца от нея, само че отказвал да я заведе пред олтара. 

" Не одобрявам брака. Брат ми и сестра ми не са женени, а имат деца и прелестни фамилии ", изяснява Калин Врачански претекстовете си да не сервира пръстен на художничката Александра, в която към този момент 4 години споделя живота си. Актьорът направи това в народен ефир – в изявление за предаване на Българска национална телевизия 1.

" Имам другари, които бяха женени и към този момент не са "  – с тези думи звездата от сериала " Стъклен дом " доразви концепциите си против законните брачни съюзи. В същото време обаче на своите 40 години, които през юни ще станат 41, звездата съществено се тормози, че няма деца. Той желал да сътвори поколение " когато пристигна моментът ", като най-малко все още вижда точно Александра в ролята на майка на бъдещите си деца. Връзката му с нея е задоволително дълга, с цел да основат наследници. Защо те към момента не са се появили? Не е изключено Алекс, макар че на пръв взор няма нищо срещу да живее без брак, въпреки всичко да се надява на брачна халка, преди да стане майка.

Макар към момента да не е станал татко, артистът е привикнал да гледа бебета и дребни деца, защото има племенници. Той има и брат, и сестра и постоянно е помагал в грижите за децата им, настояват негови близки. Кариерата му стартира в кукления спектакъл, където е бил цели 5 години, тъй че когато един ден има деца, сигурно ще знае по какъв начин да ги забавлява. Алекс също се оправя добре с децата, които постоянно рисуват в нейното ателие.

Макар че персоналният живота на звездата към момента наподобява благополучен, в работата си той има по-скоро терзания в сравнение с мотиви за наслада. Макар че от години е един от най-популярните артисти в страната, пандемията оказа въздействие върху финансовото положение на Калин. За разлика от други свои сътрудници, които осребряват известността си с реклами в обществените мрежи и с участия в телевизионни стратегии, Врачански отхвърля сходни задължения. Нещо повече – той напусна хитовия сериал на Нова тв " Братя " още след първия сезон, като се приказва, че го е направила поради всеобщите рецензии към своята актьорска игра в него. Вместо да опита да усъвършенства работата си, доколкото му е допустимо, и да продължи да се снима в малкия екран, Врачански направи мюзикъл в софийската опера – " Баща ми бояджията ", а след това влезе в основна роля с спектакъла на Варненския спектакъл " Тютюн " по класическия разказ на Димитър Димов. За разлика от сериала, функциите му в двете представления получиха аплодисментите и на публиката, и критиците, само че поради пандемията Врачански не може да разчита на хонорарите, които взимаше преди. Въпреки всичко той е безапелационен, че няма да се върне скоро в малкия екран. Вместо това счита да прави следващо ново зрелище – този път в Благоевград, чиято премиера един път към този момент беше отсрочена.

В същото време бизнесът на приятелката на Калин също не е в цветущо положение. Тя управлява ателие за изобразяване на художници фенове, което обаче на няколко пъти трябваше да затвори поради ограниченията против Ковид. Въпреки всичко момичето се оправя с работата си, доколкото това е допустимо при настоящите условия, и съумява да поддържа ателието. Врачански не стопира да хвали дамата до себе си. В общественото пространство той споделя, че да се живее с нея е същинска приказка. Но продължава да бъде мистерия каква е повода, която го стопира да я направи честна жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР