Калин Врачански е на седмото небе от радост, че днес

...
Калин Врачански е на седмото небе от радост, че днес
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Калин Врачански готов да сменя памперси между снимки и репетиции

Калин Врачански е на седмото небе от наслада, че през днешния ден за пръв път стана татко. Популярният артист изненада мнозина с новината, която показа тази заран - че към този момент е баща. Само най-близки другари и сътрудници на Калин са знаели за идното му бащинство, като новината е била защитавана в строга загадка.

Един от секссимволите на родното кино и спектакъл от години не излага на показ персоналния си живот, не го разяснява обществено и избира да е предпазлив. Поради тази причина обществено не се разбра, че той и актуалната му другарка очакат дете.

Като удостоверение на потайността му, 43-годишният Калин Врачански разгласява само фотография на бебешко краче и ръцете на него и половинката му, които са протегнати към новия живот. Засега артистът не споделя дали първото му дете е момиченце или момченце, само че в мненията под фотографията негови другари го поздравяват с " Честита дъщеричка! "

В обществените мрежи Врачански не разкрива коя е дамата до него, само че споделя фрагменти с общите им прекарвания без да разкрива самоличността ѝ. 



Калин Врачански е един от най-заетите родни артисти - той взе участие в няколко хитови спектакъла, които се играят в разнообразни театри в страната. Актьорът се снима в реклами, занимава се и с дублаж и озвучава аудиокниги. Lupa.bg научи, че когато Калин Врачански разбрал, че ще става татко, отклонил оферти за присъединяване в нови филми и постановки, с цел да бъде с бременната си другарка и да я поддържа.

Сега на известния артист ще му се наложи да сменя памперси, до момента в който се готви за подготовки или за фотоси. Той обаче бил твърдо решен да се оправи и с тази роля по този начин сполучливо, както и с театралните си и кино задължения.



Хиляди поздравиха таткото за първородната му рожба, видя Lupa.bg. Много сътрудници артисти споделиха насладата на Калин Врачански за това огромно събитие в персоналния му живот и пожелаха на бебето да пораства крепко, да има нехайно детство и да е радостно в компанията на мама и баща.

" Олелеееееее!!!!!! Честитооооооо!!!!! Толкова се радвааааам!!!! Бъдете здрави, благи хора! ", написа в коментар под бебешкото краче актрисата Йоанна Темелкова. Двамата с Калин си партнират, както в киното, по този начин и в театъра.

Владимир Михайлов се пошегува, че е станал чичо, припомняйки по този метод, че двамата с Калин Врачански играха братя в хитовия сериал " Братя ". " Бъдете все дружно, здрави и щастливи цялото семейство! ", пожела артистът и музикант на новия баща.

" Честито Чудо! ", написа и актрисата Деляна Хаджиянкова, изиграла ролята на майката на героите на Калин Врачански и Владимир Михайлов в " Братя ".

" Честита рожба! Здраве, благополучие и нехайно детство! ", пожелава и артистът и артист Атанас Сребрев.

В обявата поздравления са написали и доста други сътрудници на Калин Врачански, измежду които Диляна Попова, Елена Петрова, Диана Димитрова. Сред хората, които поздравили пресния баща са и Асен Блатечки, Башар Рахал, Койна Русева, както и Искра Донова, която преди година стана майка за първи път.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР