Калин Стоянов беше предложен за вътрешен министър от Продължаваме промяната

...
Калин Стоянов беше предложен за вътрешен министър от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Борисов: Истинската драма ще дойде при ротацията

Калин Стоянов беше препоръчан за вътрешен министър от „ Продължаваме промяната – Демократична България “, а от ГЕРБ са се съгласили.Пред публицисти в Народното събрание Бойко Борисов съобщи, че при сглобяването на кабинета е декларирал, че министърът би трябвало да е специалист и далечен от всички. По думите му от няколко месеца от ПП-ДБ са почнали война против Стоянов, тъй като не се е съгласил да прави назначения и да се безчинства по време на изборите.

Бойко Борисов означи още, че държавното управление е съединено от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, тъй че несполучливият втори избор на съмнение е победа и за двете партии, както и за подкрепящите държавното управление. По думите му сега работят добре с финансовия министър Асен Василев.

Според Борисов същинската драма ще пристигна при ротацията, като уточни и две значими дати през декември – 6 и 15, когато ще се гледат измененията в Конституцията.

Борисов посочи, че поддържа основаването и на двете анкетни комисии – едната препоръчана от ПП-ДБ за полицейското принуждение, а другата, която ще предложат от Движение за права и свободи, обвързвана с Министерство на електронното ръководство. Относно полицейското принуждение по време на митинга на футболните почитатели, Борисов разяснява, че тези, които са били почтени хора ще си понесат отговорността.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР