Калин Манолов...Приятно нещо е да има човек топла соба, самун

...
Калин Манолов...Приятно нещо е да има човек топла соба, самун
Коментари Харесай

„Не“ на русофилските сборища в европейска България“ – но беше само сън!

Калин Манолов

...Приятно нещо е да има човек топла соба, хляб самун, парче сланина и няколко глави праз лук, пък да легне и да мисли, или да спи и да сънува....Заспиш и сънуваш... Но какво сънуваш? "
Ами да вземем за пример, че партиите в българския парламент в действителност са евроатлантически. Че са откровено възмутени от наглостта на националните предатели, които се назовават русофили. И че новината за днешния събор край Калофер ги е предизвикала да излязат със следната декларация:

" НЕ " НА РУСОФИЛСКИТЕ СБОРИЩА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

Декларация на партиите от ръководещото евроатлантическо болшинство в 49-тото Народно заседание

Днес край Калофер се организира следващото русофилско сборище - XVIII Национален събор и Първия интернационален събор на приятелите на Русия на българска земя. Това е акт на несъразмерна политическа провокация и вербална експанзия в страна, която с изключение на член на Европейския съюз, е и противник на Русия съгласно личното й политическо управление.
Да се организира подобен събор, когато Русия е оповестила множеството демократични страни в света за вражески и година и половина методично унищожава Украйна, не може да се окачестви иначе с изключение на като тенденциозен акт на

предизвикателство на напрежение и разделяне в обществото

Това е следващ опит за подкопаване на националната ни сигурност.
Съборът ще показва поддръжка за режим, който систематично нарушава правата на индивида, жестоко нарушава интернационалните конвенции и със своята нападателна политика подхранва спорове и неустойчивост в целия свят. Негов специфичен посетител ще бъде президентът на Международната славянска академия,бивш зам.-председател на държавната Дума и някогашен кандидат-президент на русия Сергей Бабурин. Украйна от дълго време желае този индивид да бъзе вслючен в санкционните описи на Европейски Съюз за " разпространение на разкази, съответстващи на пропагандата на Кремъл " и " за оправдаване на съветските дейности, които подкопават и заплашват териториалната целокупност, суверенитета и независимостта на Украйна, както и нейната непоклатимост и сигурност ".

Такава е активността и на Национално придвижване " Русофили " по отношение на България - главен уредник на сборището, и персонално на ръководителя му - съветският разузнавач Николай Малинов. Трета година против него се води дело за закононарушение срещу Републиката (престъпление по член 105, ал1, прочие 2 от НК). През февруари тази година името на Николай Малинов попадна в обновения лист по световния закон " Магнитски " от Държавният департамент на Съединени американски щати. Според Малинов " русофобите в България били съвременнните фашисти ". Фактът, че това лице към момента е на независимост е следващо доказателство за обстоятелството, че мощната взаимозависимост на правораздавателните ни органи от политическото управление на Русия не е преодоляна.
Нека се обединим против този предизвикателен акт и да покажем, че няма да се поддадем на опитите за дестабилизация на България! Нека не позволим този събор да разшири въздействието на страна, която ни счита за зложелател! Да бъдем горди с европейския си път и да го следваме със смелостта и решителността на нашите възрожденци и национал-революционери!

Призоваваме органите на реда да предотвратят провеждането на този неудобен събор.
Заедно за Европа, дружно за България!
Кирил Петков
Асен Василев
Христо Иванов
Бойко Борисов
Мустафа Карадайъ

... " Дали се две нощи смесиха, или се зора довърши? Кукуригу! ето петлите! Джав, джав! ето кучетата! Зимата се свърши и нощта се измина. "

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР