Калифорнийският стартап Hoversurf предаде на полицията в Дубай първия екземпляр

...
Калифорнийският стартап Hoversurf предаде на полицията в Дубай първия екземпляр
Коментари Харесай

Полицаите в Дубай преследват бандити с летящи дронове /видео/

Калифорнийският стартап Hoversurf съобщи на полицията в Дубай първия образец от серийния летящ мотоциклет S3 и стартира образование на водачи. Апаратите с отвесно политане и кацане ще бъдат признати на работа през 2020 година от отряда за бързо реагиране, оповестява CNN.
В момента Hoversurf образова две групи служители на реда, които към този момент имат задоволително подготовка в ръководството на стандартен мотоциклет и дрон. Пред идващите месец-два управляващите в Дубай ще вземат дефинитивно решение дали паркът от летателни средства да бъде повишен с от 30 до 40 бройки S3.
Според основния редактор на сп. Aerospace Тим Робинсън опциите на летящите мотоциклети са "доста лимитирани ", изключително за полицейски задания. Оснобният проблем на сходни апарати е потенциалът на батериите, който лимитира обсега им.
Hoversurf сподели S3 на ревюто GITEX предходната година. Апаратът е екипиран с акумулаторен блок с потенциал 12.3 кВтч и може да се задържи във въздуха до 40 минути в режим дрон и до 25 минути с водач.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР