Калифорнийските власти наскоро идентифицираха четирима заподозрени, за които се твърди,

...
Калифорнийските власти наскоро идентифицираха четирима заподозрени, за които се твърди,
Коментари Харесай

Калифорнийски заподозрени, обвинени в убийството на 96-годишна вдовица, която печеше бисквитки за рождения си ден: полиция

Калифорнийските управляващи неотдавна идентифицираха четирима обвинени, за които се твърди, че са забъркани в убийството през 2022 година на 96-годишен жена в окръг Санта Барбара.

Полин Макарено, 48-годишна жителка на Портър Ранч, и Хари Басмаджиян, 58-годишен гражданин на Ван Нуйс, бяха посочени като обвинени в убийството на жителката на Монесито Вайълет Албъртс, 96, в четвъртък.

Жителят на Лос Анджелис Рикардо МартинДелКампо, 41, и локалният гражданин на Туджунга Хенри Ростомян, 33, също бяха посочени като обвинени.

Според службата на шерифа на окръг Санта Барбара, Макарено е упрекнат в старейшина корист, машинация и манипулиране на правни документи. Другите трима обвинени са изправени пред обвинявания, вариращи от ликвидиране до скрит план и склоняване към ликвидиране.

Басмаджиян и Ростомян бяха задържани надлежно през януари и февруари, до момента в който МартинДелКампо беше задържан последно през март 5. Според шериф Бил Браун, Макарено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР