Калифорнийската компания Quality Coachworks е превърнала Cadillac Escalade в много

...
Калифорнийската компания Quality Coachworks е превърнала Cadillac Escalade в много
Коментари Харесай

Бронираният Cadillac Escalade служи като облицована с кожа, защитена от куршуми

Калифорнийската компания Quality Coachworks е трансформирала Cadillac Escalade в доста първокласен брониран автомобил.

Последният от серията коли AddArmor на компанията, Escalade 2022 B6, е оборудван с лек материал B6 AR 500, резистентен на патрони, във всеки панел на каросерията, който предлага отбрана на равнище B6, както и с подсилено стъкло на равнище B6, което може да издържи на продължителни удари от камъни, бухалки или други тъпи предмети, твърди компанията.

 

Системата за озвучаване със сирена (за разпространяване на тълпата) и гумите Run-Flat също оказват помощ за подготовката на Escalade за рискови обстановки. Защитата B6 е най-високото позволено равнище на гражданска отбрана и стопира 7,62x55 мм патрони, изстреляни от щурмова пушка R1.

Пътниците могат да преживеят офанзивите в комфорта на кожената тапицерия. Интериорът разполага с капитански кресла на втория ред с отопление, вентилация и масаж, с централна подпора и сгъваеми масички в самолетен жанр сред тях. Смарт тв приемник Samsung обезпечава развлечение на пасажерите, до момента в който са под обсадата на терористите.

Бронята и първокласните функционалности евентуално прибавят доста тегло, само че Quality Coachworks не показва никакви усъвършенствания на задвижването или шасито. Понастоящем Escalade се предлага с 6,2-литров бензинов V-8 и 3,0-литров турбодизелов редови 6-цилиндров задвижващ елемент с мощ 420 к.с. и 460 Нм въртящ миг и 277 к.с. и 460 Нм въртящ миг, надлежно.

 

За моделната 2023 година се приготвя Escalade-V с мощ 682 к.с. и въртящ миг 653 Нм, обезпечени от 6,2-литров V-8 с компресор с наложително пълнене. Това би било много комфортно за бягство от нападатели.

Балистичната отбрана за Escalade коства към 80 000 $, а усъвършенстваният интериор - още 75 000 $. В вероятност цената на базовия Escalade стартира от 77 990 $ (с включена дестинация).

Параноичните еднопроцентови консуматори имат избор от бронирани Escalade. Канадската компания Inkas показа своя лична версия през 2021 година, също с олекотени балистични панели. Ако Escalade е прекомерно влиятелен, Inkas ще приложи същия брониран пакет към обвързваните с него Chevrolet Tahoe и Suburban.

 



 



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР