Кали пак е на крилете на любовта и отново обект

...
Кали пак е на крилете на любовта и отново обект
Коментари Харесай

Кали пак влюбена в по-млад

Кали отново е на крилете на любовта и още веднъж обект на нейните любовни трепети е младок. Вярна на традицията да се влюбва в по-млади мъже, изпълнителката и този път не изненада почитателите си.

Брюнетката към момента не издава никакви детайлности за новия си обичан, нито на какъв брой години е, а само, че се надява да остане вечно с него. Изглежда певицата най-сетне е разкрила точния човек. Поне към този момент.

Новото гадже до Кали й пасвал идеално и тя получавала от него всичко, от което има потребност. А разликата във възрастта въобще не била спънка нито за нея, нито за него. Макар от време на време това да създавало неудобства.

" Свързани са с комплексите, които един човек претърпява с външния си тип ", признавала е Кали преди по тематиката, като е допълвала, че е много суетна. 47-годишната брюнетка постоянно посещава козметични центрове, където се подлага на подмладяващи процедури. Последно миналия декември си постави ботокс на лицето си, написа " Уикенд ".

Миналата година бяха тиражирани информациите, че Кали има връзка с пловдивския бизнесмен Анастас, чието семейство държи известна верига аптеки.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР