Кали отдавна е разделена с Владимир, който е баща на

...
Кали отдавна е разделена с Владимир, който е баща на
Коментари Харесай

Кали преодоля раздялата с бащата на третия си син

Кали от дълго време е разграничена с Владимир, който е татко на третия й наследник, само че едвам в този момент се реши да удостовери новината.

Пайнерката призна за разлъката малко преди Нова година, само че подозрения имаше много преди този момент. Хитовата певица сама даде мотив за мнения, когато при започване на ноември показа своя фотография на фона на морските талази, за която театралничи очевидно натъжена, а коментарът й гласеше: „ Решението на всички проблеми е солената вода: пот, сълзи или море ”. 

Малко преди Нова година Кали удостовери за раздялата с Влади. Твърди, че се усеща добре и продължава да поддържа връзка с някогашния си. Двамата са запазили другарски връзки и споделят грижите за сина си Александър. „ За мен най-важно е децата ми да са живи и здрави ”, добавя Кали. Тя има прелестни връзки и с татковците на другите си двама сина – 18-годишният Георги и Марк, който е с 9 години по-малък. Именно момчетата са най-голяма опора и тласък за Кали. Певицата не наподобява да е паднала духом след следващото любовно отчаяние и сега записва нови части, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР