Кали отбеляза 45-тия си рожден ден с парти с гигантска

...
Кали отбеляза 45-тия си рожден ден с парти с гигантска
Коментари Харесай

Кали отпразнува 45 с пушка в ръка - slava.bg

Кали означи 45-тия си рожден ден с празненство с гигантска торта във формата на микрофон и празненство за „ пораснали деца”, както посочи. Певицата, която при започване на юни показа за промени в живота си и в кариерата си, посрещна празника си на 2 октомври с малко пътешестване с другари, празненство и.. борба.

Това стана ясно от фотосите, които показа в обществената мрежа. На един от фрагментите Кали е в компания посред поляна. Певицата е с камуфлажен гащеризон и даже с защитна жилетка. Почитатели допуснаха, че е играла пейнтбол с другари, само че може да е и напълно друго занятие.

Кали изкара образование в Академия за командоси, в която се записа напролет на предходната година. Тогава певицата разясни, че желала да умее да се отбранява, в случай че й се наложи. Новият тип казармено образование, което минала, е налично за всички и в границите на месец и половина получаваш бойна степен.

„ Учат те на профилиран ръкопашен пердах, да се предпазиш от нахлуване. Виждате какво се случва. Нашето общество е безусловно изтрещяло и не знаеш в кой миг по какъв начин ще те атакуван. Подготвям се и вербално и физически, в случай че някой желае да ме нападне, ще си изпати”, показа Кали тогава.

Певицата не издаде детайлности за вълнуващия си рожден ден, само че пък акцентира, че е бил доста прочувствен. „ Без грим и неловко облекло, без непотребна пищност! Просто детски рожден ден за пораснали деца! Благодаря ти, Любов! Благодаря ви другари!”, разяснява Кали към фотографията.

С това не остави подозрение, че певицата има нова обич в живота си, откакто предходната година се раздели с Владимир, който е татко на третия й наследник. Кали към този момент не загатва кой е мъжът, спечелил сърцето й. Както „ Уикенд” разкри още предходната пролет, тя има връзки с по-млад от нея мъж от Пазарджик на име Анастас, писа Уикенд.

Кали напълно скоро ще се завърне на музикалната сцена, въпреки че към този момент не споделя с какви песни. Неотдавна певицата разкри, че се намира в повратен миг в живота си. По време на карантината, поради пандемията, тя се посветила напълно на себе си, защото неотдавна разкрила, че има тиреоидит на хашимото, което в нейния случай „ не е толкоз сложно”. Изпитва дискомфорт във физически аспект, като психически и прочувствено.

Кали спряла да прави музика, само че повода е, че през последните години надвива комерсиалното отношение. Нейното чувство е друго. Прави й се музика, която да е духовно насочена, което обаче не се вписва в пазара. „ Може би би трябвало да стартира да работя сама, с цел да нямам началник.

Не желая да слагам музикалната компания, с която работя, в спор с мен. И аз не желая да влизам в спор с тях, тъй като 10 години отгоре-отгоре сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви спорове, помагали сме си един на друг”, показа тогава Кали.

Преди дни, на 1 октомври, когато е Световният ден на музиката, тя честити празника на всички сътрудници и на хората, за които музиката е част от живота. „ За многото питащи - не съм спряла да се занимавам с нея, просто съм малко в креативна пауза”, показа Кали.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР