Кали е влюбена като тийнейджърка в новия мъж в живота

...
Кали е влюбена като тийнейджърка в новия мъж в живота
Коментари Харесай

Да не повярваш: Кали иска да остане завинаги с младото си гадже

Кали е влюбена като тийнейджърка в новия мъж в живота си.

Той е по-млад от нея, само че тъкмо с какъв брой години, певицата не е разкривала. Казвала е единствено, че се надява да остане вечно с него и да запълни всичко това, което му липсва, или което чака да получи от дамата до себе си. Той влияел градивно на живота й. Разликата във възрастта им пък не била спънка, въпреки че от време на време създавала някои неудобства, изключително, когато дамата е по-възрастна.

„ Свързани са с комплексите, които един човек претърпява с външния си тип ”, признавала е Кали, като е допълвала, че е суетна. Затова певицата, която чества 47-мия си рожден ден на 2 октомври, поставя старателни грижи за външния си тип и постоянно посещава козметичен център, където се подлага на подмладяващи процедури. Последно отиде през декември, с цел да набоде с ботокс лицето си, най-много челото.

Кой е новият обичан на Кали, която има трима сина от трима разнообразни мъже, е тайнственост. Певицата отхвърля да разкрие самоличността му. Казвала е единствено, че харесва дуета на Азис и Галена, тъй като съдържа нейния инициал и този на обичаният й. Става дума за дуета „ А+Г=ВНЛ ”. Така че името на гаджето на Кали стартира с буквата „ А ”. „ Уикенд ” разкри предходната година, че певицата има връзка с пловдивчанина Анастас, чието семейство държи известна верига аптеки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР