Кали е поредната известна личност, която използва социалните мрежи, за

...
Кали е поредната известна личност, която използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Кали: Не изяждайте лекарите с парцалите за неща, които не са ви ясни

Кали е следващата известна персона, която употребява обществените мрежи, с цел да изрази своето мнение по отношение на протичащото се в страната около пандемията от COVID-19.

Поп фолк певицата написа прочувствен пост в Instagram, в който отбрани лекарите, които всекидневно се борят за живота ни и рискуват своя личен.

Изпълнителката на шлагера " 4-4-2 " е съпричастна с всички, които карат тежко този вирус и със фамилиите на тези, които изгубиха близки. Това накара Кали да изригне с мощен статус в обществените мрежи и да каже какво я боли.

Публикуваме текста ѝ без редакция:

" Рядко се изричам по обществени тематики без да ме попитат, само че през днешния ден ще го направя.

Напоследък проследявам, а и имам ли избор, развиването на Коронавирус 19 в страната ни. Страшнично е! Колкото и на някои от нас да ни се искаше да е просто интрига и метод да се завоюват бързи пари, в действителност се оказа напълно същинска болест и то с доста незнайни! Няма да пиша дълъг пост, с цел да не ви оттегчавам, а ще бъда къса:

Ползвам общественото пространство, не с цел да ви занимавам с новия си маникюр, а с цел да изкажа възмущението си от цялостното ни отношение към света на медиците и тяхната ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ КЪМ НАШИЯТ ЖИВОТ! ТЕ СА ХОРА, НЕ БОГОВЕ И ПРАВЯТ ВСИЧКО Пожарна охрана СИЛИТЕ СИ, ЗА ДА НИ ПОМОГНАТ!!!

Не е почтено да трансформираме в сензация болката от загубата на един умрял от COVID19 човек и да подминаваме гибелта на десетки доктори, които дадоха живота си спасявайки нечии непознати единствено с: " умря други еди кой си.

Той загуби борбата с Коронавирус 19 "....бла бла благодаря. Ама по какъв начин се е заразил? Ами до момента в който е спасявал нечий непознат живот! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР