Календарът и температурите навън ни напомнят, че отново настъпи онова

...
Календарът и температурите навън ни напомнят, че отново настъпи онова
Коментари Харесай

Идеи за бюджетни празнични пътешествия през зимата

Календарът и температурите на открито ни припомнят, че още веднъж настъпи това време в годината, в което би трябвало да забавим ежедневното движение и да се отдадем на топли страсти и отпускащи прекарвания. За някои празничната отпуска значи мързеливи дни с топло одеяло, прекарани в уюта на дома и време за най-близките ни хора. За други обаче, тя е равносилна на подобаващ миг, в който да съберат любовта към пътешествията в куфара и да се впуснат в нови завършения към мечтани дестинации.

Поради терзания за фамилния бюджет, които будят подозрение дали да изберем отмора зад граница, взехме решение да ви предложим няколко положителни хрумвания за пътешестване с стеснен бюджет, само че с обезпечено положителни мемоари. И с цел да останем постоянно свързани с нашите близки, споделяме някои скъпи роуминг препоръки от А1, които би трябвало да знаем, когато ни разделят граници по време на празници. Всеки консуматор може да задейства роуминг услугите когато и да е посредством приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg.

1. Залцбург, Австрия



Австрия е измежду най-популярните европейски дестинации през зимните месеци с помощта на красивата си архитектура, просвета и безподобен коледен дух, който се носи от базарите и охолно украсените улици. Основна заслуга имат и едни от най-хубавите алпийски ски курорти, които трансформират страната в желан избор за феновете на зимните спортове. Ако към този момент сте посещавали столицата Виена, предлагаме ви една различна дестинация - град Залцбург, която дава обещание да ви разкрие своята приказна история. Старият град на Залцбург е разгласен от ЮНЕСКО за част от международното културно завещание, а всяко първо пътешестване до такава степен наложително включва посещаване на къщата, в която е роден и творил великият композитор Волфганг Амадеус Моцарт. Важно е да отбележим, че може да откриете в пъти по-евтино настаняване на 30 минути от центъра на града, което сигурно ще се хареса на вашия портфейл.

И с цел да не пропуснете да споделите австрийските си прекарвания с всички, можете да се възползвате от своя мобилен проект, който ви обезпечава избрани благоприятни условия за другарство в роуминг, с помощта на политиката за заслужено прилагане на Европейски Съюз. Включените минути и мегабайти се дефинират по отношение на националните условия и е добре да ревизирате с какъв брой минути и мегабайти разполагате в роуминг в Европейски Съюз. В случай че те не са задоволителни, постоянно можете да активирате роуминг проект Roaming Revolution в Зона 1от А1, който ви дава неограничени минути и 500 МВ на оптималната скорост единствено против 0,99 лв. дневно. Докато сте в Австрия, ще можете да ползвате и услугата VoLTEроуминг, в случай че вашият смарт телефон я поддържа, което ще ви обезпечи диалози с кристално качество по 4G или 5G мрежа.

2. Белград, Сърбия



Кратко странствуване до прилежаща Сърбия е постоянно добра и бюджетна концепция за всеки фен на сръбската кухня, която постоянно свързваме с три думи: вкусно, несметно и налично. Много българи избират столицата Белград, в която да прекарат празничните вечери на богати трапези – изключително в случай че приказваме за новогодишната нощ, щедро полети с музика, напитки и радостни моменти. След като нахраниш тялото, може да нахраниш и душата си. В Белград има от всичко за всеки усет - красивите пешеходни улици като „ Кнез Михайлова “ и именитата цитадела „ Калемегдан “ са наложителни, само че не пропускайте да разгледате графитите по фасадите на постройките. Има и още нещо хубаво – общуването в Сърбия към този момент не коства скъпо с роуминг предложенията на А1. Само против дневна такса о 4,99 лв. ще получите 500МВ мобилен интернет на оптималната скорост и неограничени минути, с цел да споделяте своите страсти от западната ни съседка.

3. Будва, Черна гора

Въпреки че град Будва е по-често посещавана дестинация през летните месеци поради разположението си на адриатическото крайбрежие в Черна гора, въпреки всичко си остава добра концепция и през по-студените месеци. Особено за тези от вас, които избират да избягат от огромните тълпи туристи и да се насладят пълноценно на богатата история и красивата архитектура на града. Черногорците честват края на годината много охолно и развлеченията на площада доближават своя пик на 31 декември. Ако сте фенове на зимните спортове, може да комбинирате пътешествието до град Будва със ски почивка в някои от известните зимни курорти като Жабляк. И с цел да сте сигурни, че сте добре свързани с близки и другари, проектът А1 Roaming Revolution за Зона 2 предлага отлични роуминг условия в Черна гора – 500МВ на оптималната скорост и 0,59 лв. на минута против 9,99 лв. дневно.

4. Куско, Перу

Град Куско е още едно богатство, включено в листата на международното културно завещание на ЮНЕСКО, което се подрежда измежду дестинациите, които наложително би трябвало да посетите. Самолетният билет от България до Перу е огромно перо в бюджета, само че инвестицията си коства всеки лев, откакто се докоснете до магията на историческата столица на Перу. Куско е ситуиран на над 3300 метра надморска височина и съветваме да предвидите най-малко 48 часа престой за адаптация, преди да се отправите към най-величествените места в покрайнината - античния град на инките „ Мачу Пикчу “, „ Планината на седемте цвята “ или приказното езеро „ Хумантай “. Няма по какъв начин да пропуснем и празненствата за Нова година в централната част на града, а перуанската традиция повелява да обиколим площада 12 пъти за шанс, по един за всеки месец от годината. За да получите хубави и откровени пожелания, и да предадете своите на вашите близки по света, може да се възползвате от роуминг проекта А1 Roaming Revolution в Зона 4. Веднъж задействан през Моят А1, той ще си обезпечи 500МВ мобилен интернет и 1,99 лв. на минути против дневна такса от 19,99 лв..

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР