kaldata.comВ средата на миналата година стана ясно, че новите електрически

...
kaldata.comВ средата на миналата година стана ясно, че новите електрически
Коментари Харесай

Tesla ще добави външни високоговорители за контакт с пешеходците

kaldata.com

В средата на предходната година стана ясно, че новите електрически коли, продавани на пазарите на Европейски Съюз и Съединени американски щати наложително ще би трябвало да бъдат снабдени с представители, които ще се задействат, когато моторното транспортно средство се движи обратно или със скорост под 20 км / ч, за да се предотвратят произшествия с пешеходци и колоездачи, които без тях няма по какъв начин да чуят извънредно тихите електрически автомобили.

Сега Илън Мъск разгласява в своя профил в обществената мрежа Twitter, че се работи по друга забавна функционалност – въвеждане на система от външни високоговорители, служеща за връзка сред водача и пешеходците, без да е належащо свалянето на прозореца.

На този стадий не излиза наяве по какъв начин тъкмо ще работи новата функционалност на Tesla, само че тя може да бъде потребна, когато се вършат маневри или би трябвало да се предизвести изравен наоколо до автомобила човек. Не е ясно и какъв брой мощни ще бъдат тези представители – хората са изобретателни и постоянно ще намерят метод да употребяват даже най-добронамерената технология по противен за близките метод, тъй че се надяваме да има някакво ограничаване в силата на звука, с цел да не стават екцесии.

Нововъведението сигурно е забавно и в интернет форумите към този момент се разисква, по какъв начин с изключение на за връзка с пешеходците и колоездачите, технологията може да бъде употребена и за редица други неща, като предоставяне на поръчки в заведения за бързо хранене, при които не е нужно да напускате автомобила си или обявяване на значими или рекламни известия с движещ се автомобил.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР