Каквото трябва, ще съдействаме.Това каза премиерът Николай Денков по темата

...
Каквото трябва, ще съдействаме.Това каза премиерът Николай Денков по темата
Коментари Харесай

Денков за премахването на МОЧА: Каквото трябва, ще съдействаме

" Каквото би трябвало, ще спомагаме ".

Това сподели министър председателят Николай Денков по тематиката за премахването на Паметника на руската войска от центъра на София, който е по-известен като МОЧА (Монумент на окупационната алена армия). Премиерът дава отговор на въпроси на жители във фейсбук,

" Има решение на СОС, паметникът би трябвало да бъде отстранен ", съобщи Денков.

Той добави, че има и хрумвания какво да се появи на негово място и загатна някои от тях - монументи на Симеон, княз Борис I, Аспарух.

" Столична община ще взема решение. Ние прехвърлихме собственоста ", сподели още Денков.

Той добави, че " би трябвало да се пристъпи към това деяние ". Според Денков болшинството от софиянци поддържат концепцията МОЧА да бъде отстранен.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР