Какво времетраене има перфектния сексуален контакт? Оказва се, че порно

...
Какво времетраене има перфектния сексуален контакт? Оказва се, че порно
Коментари Харесай

Жените най-накрая признаха перфектната продължителност на половия конктакт

Какво времетраене има съвършения полов контакт? Оказва се, че порно филмите заблуждават феновете си и никой няма желание да прекара 24 часа в избрана актриса. Илюзиите са разрушени, само че когато приказваме за същинската Маккой, би трябвало да използваме науката, с цел да успеем да отговорим на най-важния отговор – какъв брой време би трябвало да правиш секс, с цел да си сигурен, че всичко ще е наред.
При извършени опити с повече от 3836 индивида, британските учени са открили, че междинната дължина и времетраене не би трябвало да е по-дълга от 25 минути и 51 секунди, до момента в който мъжете считат, че максимумът не би трябвало да минава повече от 25 минути и 43 секунди. Както постоянно сме подозирали, тези 8 секунди вършат разликата сред незадоволената жена и онази, която претърпява оргазма като разходка до парадайса по обиколния път.
Макар и времето да наподобява постижимо, средностатистическият мъж от съвсем всяка държа по света (казваме съвсем, тъй като българите се справят), изпитват съществени усложнения в постигането на времето. Генералното наблюдаване демонстрира, че в избрана възраст и по-конкретно през 30-те съумяваме да се доближим оптимално покрай мечтаното време, а към 50-те започваме да смъкваме упованията, дамите пък покачат килограмите, затова е заслужено, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР