Какво ви вещае Зодиака за това лято. Кой астрален знак

...
Какво ви вещае Зодиака за това лято. Кой астрален знак
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за ЛЯТО 2019

Какво ви вещае Зодиака за това лято. Кой астрален знак ще е най-сходен с вашата зодия. Какво ви чака през горещите летни дни. Дали огромната обич чука на вратата ви. Предлагаме ви да научите…

Риби
Женственост, страст и уязвимостта - Рибите провокират у мъжете естествено предпочитание да ги защитят, да създадат нещо положително. Жените, родени под този знак, постоянно дават на мъжете правото да вземат решения и като цяло преобладават. Срамежливостта, която отличава доста Риби, им придава сексапил, а стоманените правила (без визити за една нощ) изненадват и подмамват.
Близнаци
Очарованието на Близнаците се крие в тяхната въздържаност. Представителите на този знак постоянно са приятни с другите, от време на време даже скромни, само че всичко това не пречи на мъжете да усетят вълните, идващи от дамите Близнаците. Разстоянието е това, което притегля противоположния пол, а Близнаците в този смисъл са същински експерти. Те го владеят брилянтно.
4-те най-желани зодии
Козирог
Много сетивен, Козирогът е апатичен към флирта. За него той е незадълбочено и безинтересно нещо. Козирозите търсят същинска обич и не желаят да губят времето си за нелепости. Тази вътрешна централизация ги прави още по-привлекателни. Козирогът, изобразяващ любовта, имат явен разум и отлична вътрешен глас.
Рак
На пръв взор въздържан Ракът в действителност е пожар или по-скоро огън. В любовта Раците отиват до края, унищожават трудностите и отстраняват всевъзможни инциденти. Те се оправят с всичко, изпречило им се на пътя, в това число противници и ненужни другари.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР