Какво трябва да се случи още? Всеки ден у нас

...
Какво трябва да се случи още? Всеки ден у нас
Коментари Харесай

Всеки ден - Гинес

Какво би трябвало да се случи още? Всеки ден у нас съмва с нов връх за книгата на Гинес. С КТБ, с Търговския указател, със застраховките в "Олимпик ", със суджука на Живко, с бягствата от пандизите, с цената от 43 млн. лева за километър асфалт...
Премиерът ни се пъчи, желае да е като кан Омуртаг, единствено че с асфалт и варовик по пътищата, с некачественото саниране и с "хвалете му уста "... Виновни са му Орешарски, Десислава Иванчева, президентът и татко му, та най-после си го изкара на министър Радев. А Тома Биков е на всяка гозба на ГЕРБ меродийка, като Чудомировата кака Сийка. И всичко тече, всичко си остава към този момент трети мандат с ръководството на Борисов.
Най-лесно е у нас да смениш министър. Като за нищо друго не става човек, ГЕРБ го слага отпред на министерство. И комедиите, и нещастията се играят към този момент трети сезон. Валери Симеонов отново играе Хамлет - да бъде или да не бъде в обединението. И в тези промени Волен се пени за щяло и нещяло. Скоро ще преброим гласоподавателите му.
Корупцията понамаля, тъй като депутатите бяха в отпуск. Но хубавото бързо свършва. Идва новият сценичен сезон. И новите парламентарни поръчки за Гинес. Оставки, камуфлажни смени и подмени... Казват, че и Ангелкова може да поеме нов път в транспортното. А Симеонов пък да вземе туризма. Нови върхове от неточности човешки и промяна на... пешки.
Царят се готвел за ново заточение. Взели му най-милото. Това, поради което се върнал. Евксиноград... Този път и телохранителят му мълчи.
Няма методика за контрола. Но пари има. Даже в кутии за обувки някой ги къта за черни дни. Тези дни откриха нови количества, оповестяват, за към 10 млн. евро от "хотелиерство ", укрити с неплатени налози. Чисти или мръсни са изпраните пари, това е въпросът. Както се питаме какво значи компанията "Виктория Груп ". Не е ли просто следващата незаконна ГРУПа. И няма ли по-евтино шампанско за Маринела в имението й в Сен Тропе!?
Да беше единствено Ветко, да го подминем... А проверяващият Гешев - семейството е инцидентно съвпадане - изпаднал в потрес. Толкова пачки на едно място не бил виждал и не бил броил до момента...
Пролетарии от всички страни, елате да гледате върховете на Гинес на Балканите!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР