Какво ще стане, ако зодия Овен се научи на такт,

...
Какво ще стане, ако зодия Овен се научи на такт,
Коментари Харесай

Вашата огледална зодия – шанс за развитие

Какво ще стане, в случай че зодия Овен се научи на такт, а зодия Дева е по-малко съвършена и Скорпионът спре да усложнява живота му?

Зодията, в която сте родени, е значим ключ към това върху какво си коства да работите.

Потърсете насоки от противоположния знак на колелото на хороскопа.

реклама

Можем да преглеждаме зодиакалното колело като път на човешкото развиване, разбиран като повишение на самосъзнанието и превъзмогване на умствените прагове.

В коя посока води този път? Можем да намерим улики в зодиакалния знак, който е против нас. Това е нашата поляризация, противоположният полюс, огледален облик.

Ако научим нещо от съседа насреща, ще преодолеем вътрешни блокажи, което ще ни разреши да решим проблемите, които ни тормозят.

Обикновено това, което въплъщава огледалния знак, ни плаши, нервира и не ни харесва у другите. Това е по този начин, тъй като това е качеството, което сме потиснали, прикрито някъде в дъното на нашата персона и точно от това качество имаме най-голяма потребност.

Въпросът е да намерим позитивното му измерение и да го изпитаме в живота. Противоположните зодиакални дуети, макар очевидните разлики, които ни нервират и малко ни притеглят, имат общ знаменател.

Благодарение на него на по-дълбоко равнище, от време на време подсъзнателно, огледалните знаци се схващат сносно. Но в личностното развиване най-важната линия е тази, която наподобява най-далечна от нас.

Овен – Везни

Общ знаменател: И зодия Овен, и зодия Везни имат поради своето положително на първо място и обичат да са прави. Те слагат задачите си преди всичко, само че го вършат по изцяло разнообразни способи.

Овенът работи самичък, без значение от обкръжението. Везните виждат най-вече заобикалящата среда, само че играят по метод, който го прави комфортен.

Зодия Овен

Овенът се ръководи от мъжката воинска планета Марс, което значи, че първият знак на зодиака е агресорът.

Безпощадността е в неговата ДНК. Той работи инстинктивно и не пресмята. Да минаваш по трупове, с цел да стигнеш до задачата и да се блъскаш с лакти е нещо обикновено за него.

реклама

От Везни, която е дама и специалист в обноските, тя може да научи известна специфичност, податливост към взаимни отстъпки и чуване на другата страна. Овенът, сходно на Везните, може от време на време да спре и да обмисли кого да не удря по пътя.

Той би могъл да употребява малко здрав разсъдък, прочувствено самообладание и стратегическо мислене на Везни, с цел да обуздае избухливостта си. За него Везните са преподавател по взаимоотношения, дипломация и такт.

Благодарение на нейните учения той ще завоюва повече съдружници за смелите си инициативи и няма да се кара с всички.

Зодия Везни

Везните, въпреки това, които просто считат Овена за непохватен кавгаджия, биха могли да вземат от него малко откровеност и най-много силата на огъня, която да разтупти сърцето й.

Везните са много статуетки и отдалечени. Това не й пречи да бъде сътрудник и да се концентрира върху другия, само че тук приказваме за истината на възприятията. Везните, за разлика от Овена, заобикалят риска, също и в областта на любовта, макар че негов планетарен страж е самата Венера.

Горещината на любовта, която може да донесе задоволство, само че и болката от отхвърлянето, плаши Везните. Овенът от своя страна избира всичко, което е горещо и вълнуващо.

Ако Везните бяха инфектирани с ентусиазма на Овена, кръвта щеше да циркулира във вените й и тя най-после щеше да се ядоса и да освободи други сложни страсти, които потиска, като се усмихва изкуствено.

Телец – Скорпион

Общ знаменател: Материализъм, власт и чувствени удоволствия – това е, което сплотява тази двойка. Телецът обаче не търси дълбочина в тях, за разлика от Скорпиона.

И двата знака са контролиращи и не ги пускат, те също харесват качествени предмети и истина в връзките. Те са ревностни и собственически, по-добре е да нямате зложелател в тях.

Зодия Телец

Телецът има много неусложнен темперамент. Подобно на Везните, той е подопечен на Венера, по тази причина се стреми към удоволствия и комфорт.

Умее да се любува на осезаемостта на света, обожател е на природата, само че и на съответните финансови благоприятни условия.

Той е закостенял в отбраната на притежанията си и затова е корав. Той търси сигурност на открито, заради което обича да има недвижими парцели, облигации и бижута.

От Скорпион може да се научи да разчита на вътрешната си мощ, да открие връзката сред своите страсти и мисли и това, което му се случва.

Телецът се опасява от загуба, до момента в който Скорпионът знае, че това е част от живота и е належащо, с цел да настъпи смяна в развиването. Това е най-важният урок за мъчително упорития Телец от съседа насреща.

Зодия Скорпион

Скорпионът, въпреки това, може от време на време, сходно на Телеца, да допусна, че нещата не са толкоз комплицирани, колкото наподобяват.

За психическото си здраве той би могъл да гледа на живота най-малко малко незадълбочено и да се научи да се любува на елементарни удоволствия.

Барбекю при братовчед ви, пресаждане на саксийни цветя, люшкане на хамак с чаша вино от време на време е задоволително, с цел да сте щастливи.

Не е нужно да потъвате в рискови страсти, с цел да се чувствате живи. Скорпионът постоянно е обхванат от несъразмерни упоритости, Телецът също обича да бъде сполучлив, само че го реализира по пореден и следен метод.

Ако Скорпионът интегрира качеството на архетипа на Телеца, той не би карал живота по този начин диво, както нормално. Той би изпитал повече успокоение, което е свещено за Телеца и ужасява Скорпиона.

Близнаци – Стрелец

Общият знаменател: техните мощни страни са мозъкът и потребността от непрекъснато учене.

Близнаци и Стрелец са тези, които носят просветителни лампи на други знаци. Близнаците оповестяват обстоятелства, а Стрелецът изследва повода за нещата.

Първите се интересуват от локалното, а вторите от най-далечното и непознатото. Те са любопитни, безредни, спонтанни и одобряват смяната. Това е дует от зодиакални пътешественици.

Зодия Близнаци

Близнаците, като представители на детайла въздух, носят известно равнодушие. Те са мъчително справедливи и като двоен знак не обичат да вземат страна.

Те се характеризират с приемливост, която, въпреки и похвална, идва от неналичието на ангажираност.

Близнаците, да – общителни, отзивчиви и изискани – не бъркат с дълбочина на възприятията. За тях единствено този миг е значим. Когато пристигна различен, те също ще бъдат разнообразни.

Те мъчно дефинират личната си еднаквост, заради което не са лоялни. Стрелецът, техният опозиционен знак, може да им помогне по този въпрос.

За него няма половинчати дейности, той постоянно влага всичко от себе си във всичко и се отдава с цялото си сърце и душа. Той е вашият най-хубав бранител и другар. За разлика от хитрите Близнаци, той е великодушен, няма змия в джоба си.

Ако Близнаците дадат нещо безкористно, незабавно ще се почувстват по-добре.

Зодия Стрелец

Стрелецът, подопечният на Юпитер, обича да преувеличава, умереността не е мощната му страна. Пресметливостта на Близнаци може да го охлади малко и да го научи на баланс.

Стрелецът дава доста на заем и не получава най-хубавите резултати, макар че не постоянно го вижда, тъй като има вяра, че се ражда с шапка.

реклама

Близнаците обичат да вземат под внимание другите отзиви, научават доста посредством разговор, задават положителни въпроси.

Стрелецът знае най-добре, той е надут и даже нахален, той слага под подозрение престижите и се оправдава. Подобно на Близнаци, той от време на време виждаше позиция, друга от неговата.

Стрелецът има огромна потребност от независимост, заради което не обича да зависи от другите. Това води до мощния му индивидуализъм, който от време на време го прави маниак.

Рак – Козирог

Общият знаменател: това са фамилни знаци, консервативни, фокусирани върху предишното.

Те не обичат измененията и успокояват страха си, че не могат да оцелеят. Те обаче имат други способи за това. Ракът влиза в пристрастяващи връзки, Козирогът прави кариера и цялостни спестовната сметка. Общото сред тях също е инатът и непримиримостта.

Зодия Рак

Ракът е ходеща страст. Понякога той не може да се оправи с цялата гама от усеща, които живеят в него, заради което е податлив да бъде свръхчувствителен и затова беззащитен.

Иска да уталожи страха си в нечии ръце и там търси избавление. Той се характеризира с незрялост, а зрелостта може да бъде преподавана от Козирог, който още в люлката наподобява сериозен и виновен.

Ракът е детето на зодията, а Козирогът е родителят. Можете да разчитате на последния, тъй като той постоянно има постоянна насочна точка.

Компасът на Рака са мимолетните страсти, компасът на Козирога са разпоредбите, наредбите, законите и обществените правила.

Здравият разсъдък и рамката, в която живее, биха могли да създадат живота на Рака по-предсказуем и да му дадат възприятието за сигурност, което толкоз обезверено желае.

Зодия Козирог

Козирогът обича да прави жертви, той е добър да се ограничи до аскетизъм. Ракът, като дете, не оставя бонбони или друго наслаждение за по-късно. И това е, от което Козирогът се нуждае.

Ако той работи безконтролно или даже безразсъдно понякога, той най-сетне ще се научи на по този начин нужната релаксация.

Козирогът има „ твърда “ сила, също като неговия страж Сатурн – той няма да се отклони от един път определения път, мъчно трансформира решението си.

Ракът не се интересува от това, което е открито, тъй като през днешния ден се усеща друг от през вчерашния ден. Принадлежи към детайла на водата, тъй че е непредсказуем като реката.

За един Козирог сходно отношение би го отворило към свят от страсти, в който той не знае по какъв начин да се ориентира. И сигурно щеше да се усмихва по-често.

Лъв–Водолей

Общ ​​знаменател: мощно его, индивидуализъм, предпочитание за привличане на внимание.

Лъвът стои на подиума и чака овации, Водолеят е шокиран от разликите си и се радва да го сочат с пръст.

Всеки от тях следва собствен личен път, цени независимостта, изобретателен е и обича да се посвещава на вдъхновяваща концепция. И двата знака се стремят към самореализация и могат да бъдат водачи.

Зодия Лъв

Лъвът счита, че е центърът на света, което не е изключително срамно, само че ненапълно стеснява вероятността.

Тази зодия вижда на първо място себе си, само че това не е всичко, тъй като за него е също толкоз значимо по какъв начин другите го виждат.

И тези други би трябвало да му се възхищават. Какво изпитва Лъва, в случай че това не се случи? Той губи духа си, става наскърбен и самочувствието му страда.

Лъвът би избегнал тези неудобства и разноски за терапевт, в случай че гледаше Водолей. Не го интересува мнението на другите.

Да, той обича да бъде изтъкван, тъй като не е в неговия жанр да живее в навалица, само че не го интересува какво приказват за него.

Той е естествено отчужден и има малко състрадание, което, от една страна, му пречи да се оплаква от прекалено много близки връзки, само че от друга го защищава от пострадване.

А това е, от което се нуждае Лъвът, който е прекомерно сензитивен към себе си.

Зодия Водолей

Водолеят е сложен за схващане, той е толкоз затворен. Лъвът от своя страна е почтен, открит, великодушен и това са неговите безспорни преимущества.

Друго преимущество? Чувство за комизъм и пристрастеност. Тази витална зодия би трябвало да бъде модел за подражателство на Водолея, който духа с мразовит мраз.

Дистанцията му го лишава от прекарването на същинска непосредственост с различен човек. Водолеят е отзивчива и хуманна зодия, само че избира групи, а не самостоятелни връзки.

Най-важният урок от Лъва е да поемете риска да покажете сърцето си в ръкава.

Дева – Риби

Общ знаменател: Самаряни от зодиака, те оказват помощ, жертват се, дават и дават. Нито Дева, нито Риби могат да дадат единствено малко.

Общото сред тях е женската сила и мощната податливост да не помнят за себе си. Те са чувствителни и вътрешно треперещи.

Девата се оправя с това, като управлява всеки подробност от живота, до момента в който Рибите неудържимо се губят в течението му.

Зодия Дева

Девата вижда всяко дърво, само че не може да види гората. Умее да провежда съвършено всекидневието, да дава имена на неща и феномени, употребява логичност и си оказва помощ със самодисциплина.

Въпреки че е знак за изменчиво качество, от време на време забравяме, че може да бъде еластичен. Най-лесно й е да върви през живота, водена от интелекта си. Тя се оправя сносно, тъй като има триумфи и банковата й сметка не е празна, само че губи доста, тъй като непрестанно се грижи за хората към себе си, както и за Вселената.

Именно от Рибите тя може да научи, че от време на време не си коства да разчитате на личните си мисли, умения и изпитани решения.

Понякога в действителност си коства да не обмисляте, да не предвиждате, да не предотвратявате, а да се предадете на по-висша мощ и да чакате знамение.

Зодия Риби

Въпреки че Рибите внасят доста добрина и съпричастност в живота на другите, те не се интересуват от самия живот.

Ако ги погледнем, ще забележим, че те не правят оценка обстоятелството, че са тук. Какво е преимуществото на това? Не се борят – не се стремят към вещественост, помпозност, не се поддават на заболели упоритости.

Да, могат да реализират нещо, само че като че ли инцидентно. И откакто го реализиран, не се привързват към достижението.

И от време на време можеха да се привържат към нещо, да оставят нещо за себе си, да управляват обстановката.

Вижте по какъв начин го прави Девата. Благодарение на това те ще избегнат разочарованията, ще се излекуват от идеализма и ще почувстват почвата под краката си.

Щяха да научат, че от време на време е хубаво да усетиш личната си независимост на деяние и щяха да видят, че замъгленото изображение въобще не е действително.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР