Какво ще ни донесе последния месец от есента според зодиакалния

...
Какво ще ни донесе последния месец от есента според зодиакалния
Коментари Харесай

Зодиите, които ги чака щастие през ноември

Какво ще ни донесе последния месец от есента съгласно зодиакалния ни знак? 

БЛИЗНАЦИ

Енергията на Водолея в действителност ръководи всички въпроси, свързани с шанса в живота ви. Този месец, защото първата четвърт на Луната настава тук, ще получите някои изненадващи вести, които ще ви оказват помощ да се посветите още веднъж на това, което сте се чувствали подтикнати да преследвате, написа Ретроградният Марс във вашия знак забавя нещата, само че наподобява, че е задоволително, с цел да можете да хванете щастливите благоприятни условия, които се насочат към вас.

ЛЪВ

Докато Сатурн се обърна непосредствено предходната седмица и Първата четвърт на Луната във Водолей обръщат внимание на вашите сантиментални връзки, цялата тази сила на Скорпион ви кара да се замислите по-дълбоко върху домашната атмосфера. Това е област, която обмисляте да измененията от известно време, само че в този момент в действителност би трябвало да го извършите. Сезонът на затъмненията е, тъй че всичко става, което значи, че сте подкрепени от Вселената, с цел да извършите смяната, която търсите.

СТРЕЛЕЦ

Способността да поддържате връзка дейно е това, което ви разрешава да можете да създадете живота, който в действителност желаете. Сатурн неотдавна се обърна непосредствено във Водолей, което е силата, която ръководи всички тематики на другарство за вас, в този момент, когато първата четвърт на Луната се случва, ще получите някои изненадващи вести. Това води до напредък и шанс.

ВОДОЛЕЙ

С навлизането на толкоз доста сила на Скорпион ще получите голям благополучен подтик в кариерата си. Вероятно сте видели нещо пиково в тази област от живота ви последната седмица по време на слънчевото затъмнение на новолунието, в този момент е време да се случат някои вълнуващи промени. Просто останете отворени и знайте, че с първата четвърт на Луната във вашия знак, вие сте изцяло подкрепени от Вселената, с цел да извършите тази последваща стъпка.

РИБИ

Късметът е тези моменти или благоприятни условия, които се случват ненадейно и основават по-добри от хипотетичните резултати. За вас цялата тази сила на Скорпион е съсредоточена в частта от живота ви, която ръководи шанса. Това също може да повлияе на образованието, пътуването и други нови житейски прекарвания. Мисленето отвън кутията е вашата компетентност, тъй че не би трябвало да имате проблем да се възползвате от всички благоприятни условия, които се откриват пред вас, може просто да се сведе до това да знаете коя да изберете.

РАК

Вече сте научили, че колкото повече изразявате личната си истина, толкоз повече Вселената може да работи във ваша изгода. През този интервал, когато сбирка от планети се събират в Скорпион, зодиакалния знак, който съставлява тази тематика в живота ви, ще получите късметлийски подтик. Венера, държател на любовта, само че също и на недвижимите парцели и финансите, се изправя против Уран в Телец, по-големият будител. Като се има поради, че е сезонът на затъмненията, не е изненадващо, че ще има непредвидени благоприятни условия, само че за вас те ще трансформират живота ви.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР