Какво се случва на граничния пункт Капитан Андреево? Частна фирма

...
Какво се случва на граничния пункт Капитан Андреево? Частна фирма
Коментари Харесай

Иван Христанов: Има пълно безразличие от прокуратурата по темата Капитан Андреево

Какво се случва на граничния пункт " Капитан Андреево "? Частна компания и Българската организация по сигурност на храните в нов конфликт.

Възпрепятствени сме да употребяваме пространствата си, постройката за обработка на храни за нечовешка консумация е изцяло блокирана. Частната компания има период от 14 дни да освободят пространствата, в противоположен случай ще има наложително извеждане благодарение на полицията. Това изясни в " Денят стартира " заместник-министърът на земеделието и храните Иван Христанов.

По думите му има цялостно равнодушие от прокуратурата по тематиката. Не съм спокоен никога, само че това няма да ни спре. Няма да се тормозим от това, че някой счита страната за своя бащиния.

Христанов сподели, че договорът е незабележим, съдът би трябвало да удостовери или отхвърли тази теза. Наемът през последните години е бил 4000-5000 лева на месец, без вдишване на режийните разноски, от тази година наемът е повишен до 10 000 лева на месец, като настрана да поети и битовите разноски. Това са жълти стотинки, пари, които се вършат за няколко часа, зави Христанов.

В резултат на разбори откриваме големи разлики, сред това, което БАБХ връща като храни поради високи равнища на пестициди и върнатите храни в предходни интервали. Разликите са сред 3 и 10 пъти, сподели Христанов.
Няма по какъв начин това да е ставало без политически чадър, значимо е да разберем по какъв начин 10 години могат да се случват такива неща на границата, сподели Христанов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР