Какво се случва, когато един от най-емблематичните в исторически план

...
Какво се случва, когато един от най-емблематичните в исторически план
Коментари Харесай

CITROEN показа кемпера Type Holidays

Какво се случва, когато един от най-емблематичните в исторически проект коли на Citroen се срещне с сегашното на автомобилното къмпингуване?

Отговорът е Type Holidays и както подсказва неговата визия, а и име, той се явява една съвременна интерпретация на известния френски модел Type H. Това, което не се вижда, най-малко когато автомобилът се следи извън, е че той е създаден въз основата на настоящата версия на вана SpaceTourer.

Type Holidays, който е показан от марката на Düsseldorf Caravan Show, е разработка на Citroen и експерта в региона Caselani, и слага началото на самодейността на компанията за усилване на позициите й в сегмента на кемперите, като от компанията дават обещание спомагателни детайлности за напълно нова гама артикули Holidays към края на тази година.



В оборудването на Citroen Type Holidays са включени модулен таван с място за спане на двама, предни капитански седалки с опция за завъртане в противоположна позиция, специфични двойни задни седалки, които се разгъват и трансформират в легло за двама, цялостно кухненско съоръжение с плот, мивка и ледник, сгъваема маса, вторична отоплителна система и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР