Какво се случи до този час? Задължава се Министерският съвет да

...
Какво се случи до този час?
Задължава се Министерският съвет да
Коментари Харесай

Близо 20% признават, че не ползват колан в автомобила си, сочи Podcast анкета

Какво се случи до този час?

Задължава се Министерският съвет да предоговори Плана за възобновяване и резистентност с Европейската комисия в частта въглищна енергетика. Решението бе взето дефинитивно от енергийната комисия в Народното събрание. Това е невиждано решение за българския парламент и е подписано от всички депутати. Решението, взето от енергийната комисия, задължава вицепремиера Атанас Пеканов до 31 март да внесе обосновано предложение в Европейската комисия, с което стартира предоговарянето на проекта, с което България се отхвърля от уговорката си за понижаване на въглеродните излъчвания с 40% до 2025 година

Известният английски китарист Джеф Бек умря на 78-годишна възраст. Смятан за един от най-влиятелните рок китаристи на всички времена и повлиял съществено на рок музиката, Бек става прочут като част от " Ярдбърдс ", където заменя Ерик Клептън, преди да сътвори " Дъ Джеф Бек груп " с Род Стюарт и Рони Ууд. През годините взе участие в албуми на реализатори от ранга на Тина Търнър, Роджър Уотърс и Джон Бон Джоуви. Носител е на осем награди " Грами ".

Григор Димитров ще се изправи против руснака Aслaн Карaцев в първия мач от Откритото състезание на Австралия по тенис, отреди тегленият през днешния ден чоп. Българинът, който е 27-и подложен в шампионата, ще има за конкурент международния №52, като двамата към този момент имат една среща на австралийска земя. Тя бе през 2021-а, когато никому непознатият до този миг Карацев направи същински възторг и доближи до полуфиналите, по пътя към които в профил точно Григор.

" Никога не употребявам защитен колан, в случай че мога да го пропусна. Първо, че не виждам изгода от него, второ - лимитира придвижванията ми и трето- лимитира персоналната ми независимост и правото ми на избор. Понякога, на извънградско, го закопчавам, изключително по автомагистрала, само че в града е безсмислено " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос:  " Случва ли се да не ползвате защитен колан в автомобила? ".

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:  

Последвайте ни в:  -  -  

Какво ни впечатли доскоро?

Находка, " която се намира един път в живота ", откри 9-годишно дете на плаж в Мериленд. Какво откри то, чуйте в обедните Podcast вести.

А какво ще кажете за това?

" Случва ли се да не ползвате защитен колан в автомобила? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорът " Не ". 



Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР