Какво се случи до този час? Вой на сирени, опашки пред

...
Какво се случи до този час?
Вой на сирени, опашки пред
Коментари Харесай

Podcast слушателите: 50 на 50 е очакването руската армия да влезе в Киев

Какво се случи до този час?

Вой на сирени, опашки пред банкоматите и първи жертви в Украйна. Според Москва украинската противовъздушна защита е обезвредена, инфраструктурата на военните летища е изведена от строя. Президентът на Украйна разгласи, че къса дипломатическите връзки с Русия и че ще издава оръжия на всеки, който желае да отбрани украинската земя.

" Руснаците възпламеняват война и надали има естествен човек, който да прави оценка експанзията, като мироопазваща интервенция. Ако съветската войска влезе в Киев, първо ще си вкарат древен автогол и след това ще донесат загуби и изолираност на Русия. Европейският съюз може без съветския нефт и газ, а руснаците ще би трябвало да разчитат на Китай, което ще ги направи подвластни от Китайската стопанска система ", " Това е Трета международна война, която Западът предизвестено ще загуби " - това са единствено част от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Руската войска влиза в Донбас. Мислите ли, че ще стигне Киев? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха, чуйте в обедните Podcast вести.

Една от великите персони на българския спорт си отиде на 80-годишна възраст. Почина първата ни олимпийска шампионка в леката атлетика Иванка Христова.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Руската войска влиза в Донбас. Мислите ли, че ще стигне Киев? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес отговорите " Да " и " Не " са съвсем поравно. Повдигаме въпроса след изключителните събития от тази нощ и оповестеното от съветския президент Владимир Путин начало на " специфична военна интервенция за отбрана на Донбас ".

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР