Какво се случи до този час? Високи сметки за ток

...
Какво се случи до този час? Високи сметки за ток
Коментари Харесай

И без таван на пенсиите, няма да има осигуряване на реален доход, смятат Podcast слушатели

Какво се случи до този час?

Високи сметки за ток и в студентските общежития, Националното посланичество на студентските препоръки изиска помощ от страната.

Изчезналият в неделя овчар от Антон е жив и дава показания против двамата арендатори, арестувани за убийството на неговия сътрудник.

" В сивата стопанска система са най-вече хора, които имат относително невисок приход и гледат да вземат оптимално от него чисто, с цел да си посрещат масрафа. Тези хора не чакат огромна пенсия след 20-30 години, гледат да живеят обикновено в този момент " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Ако таванът на пенсиите отпадне, очаквате ли обезпечаване на действителен приход? " Още любопитни отзиви ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ако таванът на пенсиите отпадне, очаквате ли обезпечаване на действителен приход? " До този миг превес имат отговорите " Не ".

Повдигаме въпроса откакто през вчерашния ден от ГЕРБ споделиха, че сред първо и второ четене на проектобюджета на ДОО в Народното събрание ще предложат таванът на пенсиите да падне. Според някогашния обществен министър Деница Сачева оставането на тавана на пенсиите ще докара до демотивация за обезпечаване на действителни приходи и подкопаване на доверието в осигурителната система.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР