Какво се случи до този час? Украинският град Херсон е под

...
Какво се случи до този час?
Украинският град Херсон е под
Коментари Харесай

Движение Хан Кубрат: Който отрича празника 3 март, няма място в България

Какво се случи до този час?

Украинският град Херсон е под съветски надзор. Масирани офанзиви в Харков, Киев, Житомир. Покосени са и жилищни блокове, има жертви, измежду които и двама млади украински футболисти.

" Историята би трябвало да се помни и предава, без да се видоизменя. А за хората, които отхвърлят празника 3 март, мястото им не е в България " - още от коментара на Веселин Костов от Национално придвижване " Хан Кубрат " в навечерието на Националния ни празник по-късно.

От " Да заплащат американците по-скъп ток и горива в символ на взаимност " до " Да, би трябвало да плащаме скъпо, това е цивилизационен избор! " - в тези два полюса са слушателските отзиви по днешния ни въпрос: " Съгласни ли сте да плащаме по-скъпи горива и ток в символ на взаимност с наложените на Русия наказания? " Кои други ваши отзиви ни впечатлиха? Чуйте в обедните Podcast вести.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Съгласни ли сте да плащаме по-скъпи горива и ток в символ на взаимност с наложените на Русия наказания? " ви питаме през днешния ден.

Въпросът повдигаме откакто стана ясно, че делът на хората у нас, които имат позитивно отношение към съветския президент Владимир Путин, по отношение на преди започването на военните дейности в Украйна, е два пъти по-нисък. Според изследване на " Алфа рисърч " по поръчка на Българска национална телевизия 63% утвърждават реакцията на Европейски Съюз, а 47% са подготвени солидарно да споделят за известно време част от цената от наложените наказания.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР