Какво се случи до този час? Стабилни и в добро състояние

...
Какво се случи до този час?
Стабилни и в добро състояние
Коментари Харесай

Kой ще плаща разликата при замразяване цените на ток и парно, питат слушатели на Dir Podcast

Какво се случи до този час?

Стабилни и в положително положение са седемте души, които бяха признати в " Пирогов " след злополуката на автомагистрала " Струма ". А в Скопие стартира процедура по лишаване лиценза на превозвача " Беса Транс ".

Имате ли въпроси за имунизацията? Може да ги зададете на горещата телефонна линия, открита от здравното министерство.

Белодробната болница във Велико Търново търси медицински сестри, предлага заплата от 2650 лв.. Освен пациенти с Коронавирус в лечебното заведение " Д-р Трейман " се лекуват и такива с тежки неспецифични белодробни болести и заболели с туберкулоза, което усилва натовареността на личния състав. Продължава растежът на туберкулозноболните в района, като в болничното заведение са настанени деветима с тежка форма на туберкулоза, а през този месец новооткритите са четирима, оповестява БНР.

До този час концепцията цените на тока и парното да бъдат замразени от 1 януари се утвърждава от участниците в днешната ни анкета " Добра концепция ли е цените на тока и парното да бъдат замразени от 1 януари? ". " Защо от 1 януари? Какво пречи да е от 1 декември? " - това пък е единствено един от знаковите мнения. Още забавни отзиви на слушатели очаквайте в края на обедните Podcast вести.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Добра концепция ли е цените на тока и парното да бъдат замразени от 1 януари? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР