Какво се случи до този час? Ще има компенсации за училища,

...
Какво се случи до този час?
Ще има компенсации за училища,
Коментари Харесай

Краят на пандемията не идва с Омикрон, смятат Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Ще има обезщетения за учебни заведения, читалища и детски заведения поради скъпия ток през януари и февруари, разгласи финансовият министър Асен Василев в блиц парламентарния надзор. Работна група пък ще дефинира кои общини имат спомагателни потребности за подкрепяне.

Планът за възобновяване и резистентност е импортиран в Европейската комисия след сериозен ремонт в секторните политики, с цел да не " похарчим милиарди, които могат да трансформират бъдещето на България по извънредно неверен метод ", разгласи министър председателят Кирил Петков.

По-заразният подвариант на Омикрон е засечен и у нас.

" Ако краят на пандемията не пристигна, повода ще е политическа, а не здравна " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Вярвате ли, че с Омикрон идва краят на Коронавирус пандемията? " Още от вашите отзиви по тематиката може да чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Вярвате ли, че с Омикрон идва краят на Коронавирус пандемията? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Не ".

От Световната здравна организация чакат до март 60 на 100 от европейците да се заразят с разновидността Омикрон, а след утихването на вълната се чака да има световен имунитет. Това ще стане или с помощта на имунизиране, или с помощта на имунитет след преболедуване, или заради спад във връзка със сезонността.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР