Какво се случи до този час? Първа за годината чернодробна трансплантация

...
Какво се случи до този час?
Първа за годината чернодробна трансплантация
Коментари Харесай

Не на безплатните детски градини казват повечето слушатели на Podcast новините, сочи анкета

Какво се случи до този час?

Първа за годината чернодробна трансплантация у нас дава късмет на 52-годишен мъж. Трансплантацията е осъществена във ВМА през вчерашния ден. Сутринта екип от болничното заведение е дошъл във Варна - мястото на донорската обстановка, със аероплан Spartan на Военновъздушните сили. В момента пациентът е в положително положение, контактен и съответен, с подобряващи се индикатори. Донорът е бил пациент на 63 години.

Сръбският министър председател Ана Бърнабич изиска пояснение за какво Джокович е бил на обществени места след позитивен тест за Коронавирус. По думите й, в случай че тенис звездата е излизал на открито с ясното схващане, че има позитивен резултат от тест, това е чисто нарушаване на разпоредбите в Сърбия. Съгласно сръбските закони всеки, който има позитивен тест за ковид, би трябвало да бъде 14 дни в самоизолация, в случай че в този интервал няма нов тест и той е негативен.

Първата ни ракета Виктория Томова победи британката Кейти Суон и се приближи на мач от присъединяване в главната скица на Australian Open. В решителния мач за присъединяване на шампионата Томова ще играе против румънката Ирина Бара, която е №136 в ранглистата. До този миг в кариерата си Виктория Томова има едно присъединяване в главната скица на Australian Open, като то бе през 2018-а. В други четири случая тя отпадаше в квалификациите.

" Таксата за детска градина и в този момент е задоволително ниска. Кому е необходим подобен голям разход за бюджета? Важно е да има положителни условия, а не да е " безвъзмездна " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Подкрепяте ли концепцията общинските детски градини да са безвъзмездни? ". Какво друго споделихте с нас, ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Подкрепяте ли концепцията общинските детски градини да са безвъзмездни? "

До този миг превес имат отговорите " Да / Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР