Какво се случи до този час? Пакет Великденска подкрепа за

...
Какво се случи до този час? Пакет Великденска подкрепа за
Коментари Харесай

Да, подготовката на шофьорите у нас е слаба, категорични са Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Пакет " Великденска поддръжка " за най-нуждаещите се ще разпореди министър председателят Кирил Петков да изготвят вицепремиера по еврофондовете и министрите на финансите и на обществената политика. Това стана ясно при започване на постоянното държавно съвещание.

Дете пропадна през покрива на търговски център в Плевен, признато е в болница с краткотрайна заплаха за живота и контузия на черепа. Инцидентът е станал в квартал " Дружба " нощес. Изясняват се аргументите за пропадането на покрива.

Украинското посолство у нас прикани да преименуваме улици в страната, с цел да се почувства Русия още по-изолирана.

" Контролът е слаб, а наказванията - врата в поле " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " 439 починали на пътя през 2021 година Мислите ли, че подготовката на водачите е слаба? " Кои други ваши отзиви ни впечатлиха ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" 439 починали на пътя през 2021 година Мислите ли, че подготовката на водачите е слаба? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Да ". Повдигаме въпроса след отчета за травматизма по пътищата, който регистрира, че през предходната година починалите в произшествия са с близо 100 повече от тези през 2020-а.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР