Какво се случи до този час? Начало на данъчната кампания за

...
Какво се случи до този час?
Начало на данъчната кампания за
Коментари Харесай

6140 евро бонус не мотивират покупка на електромобил, показва Podcast анкета

Какво се случи до този час?

Начало на данъчната акция за физически лица. Родителите на деца с увреждания могат да употребяват понижение на налога от 1350 лв.. Родителите, които не са получили облекченията за деца при работодателя, могат да подадат декларация в Национална агенция за приходите. За задачата не е належащо да се ползват служебни бележки и ТЕЛК решения. За едно дете данъчното облекчение е 450 лв., за две - 900, а за три и повече деца - 1350 лв..

Бивш боксьор беше погубен в столичния квартал " Люлин ", поради препирня за хвърлени фойерверки. Полицията търси причинителя. Жертвата е умряла в колата за спешна помощ на път за болничното заведение.

Съдът анулира анулирането на визата на Новак Джокович. Тенисистът е свободен да напусне хотела, само че към момента не е ясно, дали ще играе на Australian open. След съвсем 7-часово съвещание Джокович чу заключението, на което се надяваше от съда в Мелбърн: решението да бъде анулирана визата му за влизане в страната е анулирано, съобщи Корнер. Правителството на Австралия ще заплати разноските по престоя му и делото. Той е свободен да напусне хотела за краткотрайно пребиваващи, където беше в продължение на пет дни.

" Инвестиции в БДЖ биха били по-продуктивни за климата и по-социално обективни " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " 6140 евро бонус от страната стимулират ли ви да купите електрически автомобил? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха чуйте в Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" 6140 евро
бонус от страната стимулират ли ви да купите електрически автомобил? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР