Какво се случи до този час? На 91 години си отиде

...
Какво се случи до този час?
На 91 години си отиде
Коментари Харесай

Стана ли по-евтино с намаленото ДДС за някои стоки заради инфлацията?

Какво се случи до този час?

На 91 години си отиде последният руски водач Михаил Горбачов. Политици и общественици от целия свят го уважиха със мемоари за заслугите му.

Служебното държавно управление не взе участие в изборите, напомни министър председателят Гълъб Донев, и прикани сътрудниците си да не дават отговор на участници в предизборната акция.

Григор Димитров в профил американеца Стив Джонсън и продължава напред в US Open.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

НАСА разгласи, че ще се опита да изстреля новата си мегаракета към Луната в събота, на 3 септември, откакто първият опит в понеделник се провали заради механически проблем, оповестиха международните организации. Какво още възнамерява американската организация, чуйте в новините.

А какво ще кажете за това?

Нужно е преразглеждане и актуализация на антиинфлационните ограничения, с цел да се избегне разхищаване на бюджетни средства. Около това мнение се сплотиха някогашните обществени министри Лидия Шулева и Христина Христoва пред

Много понижения на Данък добавена стойност са безусловно безсмислени и основават проблем на приходите в бюджета, сподели Шулева. Тя изрази терзание, че ограниченията " на калпак " заплашват в бъдеще да доведат до липса на доходи в бюджета.

Според Христова антиинфлационните ограничения не са целенасочени. " Стана по този начин, че разхищаваме бюджетни средства, ориентирани към хора, които нямат потребност от тази поддръжка ", изясни тя.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР