Какво се случи до този час? Изтича мораториумът върху цените на

...
Какво се случи до този час?
Изтича мораториумът върху цените на
Коментари Харесай

Психолог: Ако приемем свободата като лична отговорност, ще се справим по-лесно с промените

Какво се случи до този час?

Изтича мораториумът върху цените на тока, парното и водата. Не се чака внезапното повишаване на тези услуги, твърди ръководителят на енергийната комисия в Народното събрание.

България е получила сериозна поддръжка в Европейския съюз поради новия си метод към Скопие, стана ясно след среща на премиера Петков с еврокомисаря по разширението Оливер Вархеи.

Хората, които най-вече се плашат - както при започване на пандемията с налагането на рестриктивните мерки, по този начин и в този момент, при тяхната анулация, схващат свободата като даденост. Ако съумеят да я вдървен като персонална отговорност, по-лесно ще се приспособяват и към налагащите се промени. Още от психолога Михайлина Абрашева ще чуете в Podcast новините.

" Ако доста упорства да прати в Украйна оръжие, може и да падне държавното управление " - това е един от знаковите мнения по отношение на днешния ни въпрос: " Идва ли краят на четворната коалиция, откакто Демократична България изиска оръжия за Украйна? ". Какво друго споделихте с нас досега, ще разберете в по-късно.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Идва ли краят на четворната коалиция, откакто Демократична България изиска оръжия за Украйна? " - задаваме въпроса, откакто " Демократична България " предизвикаха съвещания с парламентарните сили по тематиката за изпращане на военна помощ на Украйна, а от Българска социалистическа партия отвърнаха със закани за овакантяване на обединението.

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР