Какво се случи до този час? Хората от изгорелия автобус на

...
Какво се случи до този час?
Хората от изгорелия автобус на
Коментари Харесай

Повечето казват „Не“ на дигиталните документи, сочи анкета на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Хората от изгорелия рейс на автомагистрала " Струма " са умряли от задушаване, демонстрира следствието на българските управляващи. Вече са разпитани двама от оживелите, предстоят нови разпити. Според шефа на Националната следствена работа откритите в рейса тела са 44, а не 45. Отхвърля се версията, че причина за пожара са туби с нафта. Три такива са открити като налични в транспортното средство, само че не са били цялостни и не са се възпламенили, изясни Борислав Сарафов.

Депозити с позитивна рента през 2022 година дават обещание от първата цифрова банка у нас. Подробности очаквайте в края на обедните Podcast вести.

Бивш италиански футболист от националите отива в пандиза, поради връзки със сицилианската мафия. Фабрицио Миколи получи дефинитивна присъда от 3 години и 4 месеца отнемане от независимост. Обвиненията са свързани с топ мафиота Мауро Лауричеле. Миколи е желал помощ от своя другар, който пък употребявал брутални способи против хора, дължащи пари на футболиста.

" Само нотариалните заверки и печатите на съдията по вписванията и нотариусите върху документите за благосъстоятелност на недвижими парцели следва да останат с влажен щемпел. Всичко друго не е належащо " - това е единствено един от знаковите мнения по днешната ни анкета: " Дигитални документи, без печати и сканиране. Одобрявате ли? " Още любопитни отзиви " за " и " срещу " ще чуете в края на подкаст новините.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Дигитални документи, без печати и сканиране. Одобрявате ли? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР