Какво се случи до този час? Депутатите няма да ходят

...
Какво се случи до този час? Депутатите няма да ходят
Коментари Харесай

Забрана за влизане в центъра на градовете за коли с Евро 1 и 2 не се подкрепя от слушателите на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Депутатите няма да вървят на работа със зелен документ. Предложението на ГЕРБ достъпът до постройките да става единствено с документ за преболедуване, имунизация или негативен Коронавирус тест бе отхвърлено от националните избраници, като против нея се изрекоха Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Възраждане ". Беше признато обаче предлагането на " Продължаваме промяната " поставените под карантина депутати да вземат участие в работата на Народното събрание отдалечено.

Има ли търсене, има и предложение: пазар у нас откри " дечипизатор за унищожаване на наночип ". Това в действителност е лепенка, за която ще ви вземат към 20 лв. и от която се чака, че ще деактивира наночип чрез дейонизация. Измамата със скъпата лепенка потегля от Русия преди няколко месеца, осведоми " ".

При засилен медиен интерес, министърът на културата проф. Велислав Минеков персонално отиде да връчи молбата към ГЕРБ да изоставен заеманите етажи в НДК. Той по този начин и не се качи до делодството обаче. От ГЕРБ пък бяха сюрпризирани от персоналното посещаване и споделиха, че писмото не е стигнало до тях и било оставено на пазач.

" Презастрояването е казусът. Унищожи се всяка градинка, дръвче или храстче! Всяка къща стана блок с по 20 жилището, а в този момент да се не разрешава на евро 1 и 2 да влизат " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Да се забрани ли влизане в центъра на града на коли с еко категория Евро 1 и 2 през зимата? " Кои ваши отзиви още ни впечатлиха, чуйте в Podcast новините:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Да се забрани ли влизане в центъра на града на коли с еко категория Евро 1 и 2 през зимата? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР