Какво се случи до този час? Българските синоптици протестират. Спряна е

...
Какво се случи до този час?
Българските синоптици протестират. Спряна е
Коментари Харесай

4 работни дни по 10 часа - повечето Podcast слушатели са съгласни

Какво се случи до този час?

Българските синоптици стачкуват. Спряна е прогнозата за времето и към медиите.

Президентът Румен Радев с нов укор към държавното управление: " Назначиха се нови хора в управлението на енергетиката. Но къде са резултатите? "

Евродепутатът Ангел Джамбазки беше упрекнат, че е направил нацистки привет в залата на Европейския парламент. Той го дефинира като " цялостна нелепост " и ще желае опрощение.

" Стига заплащането да е съответно, няма значение дали 5 дни по 8 часа или 4 дни по 10 часа. И в двата случая, в случай че заплащането не е съответно, отхвърлям да работя " - това е един от мненията ви по днешната ни тематика, обвързвана с въпроса: " Искате ли да работите 4 дни седмично, само че по 10 часа дневно? ". Какво още споделихте с нас досега, ще разберете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Искате ли да работите 4 дни седмично, само че по 10 часа дневно? " - това ви питаме през днешния ден, откакто в Белгия вкараха опция за гъвкаво работно време, съгласно която една седмица човек може да работи по-малък брой дни, само че по повече часове, в друга - със общоприетото работно време. Идеята е да се балансират професионалният и персоналният живот.

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР