Какво се е случвало с Ванга в последните дни от

...
Какво се е случвало с Ванга в последните дни от
Коментари Харесай

Личният лекар на Ванга разкри последните ѝ пророчества за пръв път

Какво се е случвало с Ванга в последните дни от живота й? Какви пророчества е продиктувала преди гибелта си? Как е виждала бъдещето на Русия най-великата ясновидка на света? Личният доктор на Ванга, който става и неин финален очевидец, за първи път обнародва това, което завещава великата пророчица, оповестява НТВ.

Резултатите от президентските избори, по всичко проличава, насочиха в нокаут заверата със Скрипал. Първи се съвзеха британските публицисти. Едва излезли от ступора, те потънаха в мистичност. Вестник Даилъ Маил оповестява: "Победата на изборите от Путин са били предсказани от Ванга! Още преди 40 години пророчицата предрекла на Путин да стане владетел на света. "



Прихващайки тематиката, таблоидът Daily Star пришива с бели конци отравянето на Скрипал към пророчеството на Ванга обвързвано с това, че никой няма да може да спре Русия. Как да не си спомним какво е предсказвала Ванга на самите англичани, отбелязва НТВ.

Британският вестник Sun също напомни предсказанията, направени от фамозната българска пророчица за 2018 година Изданието разяснява, че това са събития, които може да трансформират радикално международния ред.

Легендарната ясновидка е предполагала, че Китай през 2018 година ще стане идната супердържава, която ще измести Съединени американски щати. Според изданието има избрани предпоставки това да се случи. Ако през 1979 година делът на КНР в международната стопанска система е бил 4,1%, то през 2015 година този индикатор е станал 15,6% и продължава да пораства. В същото време делът на Съединени американски щати непрекъснато понижава и през 2015 година е бил единствено 16,7%.

Преди гибелта си през 1996 година българската пророчица прави предсказания напред във времето до към 5079-а годината, когато съгласно нея би трябвало да чакаме края на света, напомни неотдавна и Huffington Post.

Изданието подчертава върху някои от предсказанията на българката, считана за най-голямата ясновидка на времето си, които са се сбъднали. Например, че 44-тият американски президент ще е афроамериканец — прогноза, която Ванга прави доста преди Барак Обама да се появи на политическата сцена и да завоюва президентските избори в Съединени американски щати през 2009 година

Но ето какво споделя лекарят на Ванга Иван Петров — ще пристигна Володя и всичко ще се промени.

Свидетелствата му вижте във видеото:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР