Какво се е случвало с Ванга в последните дни от

...
Какво се е случвало с Ванга в последните дни от
Коментари Харесай

Сензация! Личният лекар на Ванга разкри за първи път последните ѝ пророчества

Какво се е случвало с Ванга в последните дни от живота й? Какви пророчества е продиктувала преди гибелта си? Как е виждала бъдещето на Русия най-великата ясновидка на света? Личният доктор на Ванга, който става и неин финален очевидец, за първи път обнародва това, което завещава великата пророчица, оповестява НТВ.

Резултатите от президентските избори, по всичко проличава, насочиха в нокаут заверата със Скрипал. Първи се съвзеха британските публицисти. Едва излезли от ступора, те потънаха в мистичност. Вестник Дейли мейл оповестява: " Победата на изборите от Путин са били предсказани от Ванга! Още преди 40 години пророчицата предрекла на Путин да стане владетел на света. "

Прихващайки тематиката, таблоидът Дейли Стар пришива с бели конци отравянето на Скрипал към пророчеството на Ванга за това, че никой няма да може да спре Русия. Как да не си спомним какво е предсказвала Ванга на самите англичани, отбелязва НТВ.

Но ето какво споделя лекарят на Ванга Иван Петров - ще пристигна Володя и всичко ще се промени. Свидетелствата му вижте във видеото:



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР